DIKE

Hidroelectrica lansează serviciul Call Center destinat clienţilor

S.B.
Companii /

Hidroelectrica lansează serviciul Call Center destinat clienţilor

Hidroelectrica a lansat azi serviciul de Call Center pentru clienţi, ce poate fi apelat la numărul 021 9834. Începând cu data de 26 octombrie, clienţii vor putea apela serviciul Call Center în intervalul orar 08:00 - 20:00, de luni până vineri.

Prin accesarea acestui serviciu, consumatoriicasnici şi non-casnici pot primi informaţii şi asistenţă cu privire la serviciile contractate cu Hidroelectrica, pot transmite indecşii aferenţi consumului de energie electrică şi pot să afle detalii cu privire la modalităţile prin care pot deveni clienţi ai companiei.

"Ne dorim o apropiere mai mare de consumatorul casnic în perspectiva liberalizării totale a pieţei de energie începând cu anul 2021. Hidroelectrica oferă nu doar preţuri corecte şi competitive, ci şi garanţia că energia livrată este 100% verde, şi că aceasta este produsă în România, utilizând resurse naţionale. Inaugurarea serviciului Call Center arată hotărârea noastră de a pătrunde pe această piaţă extrem de solicitantă şi că Hidroelectrica recuperează rapid şi la capitolul servicii suport oferite clienţilor. Compania are deja un site modern, comunică pe reţelele de socializare şi, iată, de astăzi, este apelabilă telefonic pentru obţinerea tuturor informaţiilor necesare. Nu ne vom opri aici, ci intenţionăm să adăugăm şi să perfecţionăm toate acele servicii obligatorii pentru ca o societate de talia şi importanţa Hidroelectrica să devină în termen foarte scurt "client oriented" în deplinătatea înţelesurilor acestei sintagme" - a declarat Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DIKE

Supliment dedicat activităţii de drept
DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

04 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8725
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0024
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4931
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3819
Gram de aur (XAU)Gram de aur236.6932

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Boromir
Erfi
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie