Abonament gratuit

HOSPITALITY CULTURE INSTITUTE:HoReCa Business Accelerator pentru startup-urile care inovează în industria ospitalităţii

F.D.
Miscellanea /

HoReCa Business Accelerator pentru startup-urile care inovează în industria ospitalităţii

Hospitality Culture Institute începe înscrierile pentru prima cohortă a pro-gramului HoReCa Business Accelerator , un proiect realizat în parteneriat cu Banca Transilvania, Coca Cola, Ţuca Zbârcea & Asociaţii, Ensight şi Com-mons, dedicat antreprenorilor care inovează industria HoReCa ce are ca obiectiv creşterea cu 10% a numărului de firme sustenabile în domeniul ospitalităţii. În prezent, 6 din 10 firme HoReCa falimentează după primele 9 luni de activitate, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Prima cohortă, din care vor face parte 15 antreprenori din HoReCa, va fi dedicată start-up-urilor cu un model sau idee de afacere în concepte de servire a mâncării şi băuturii, concepte de produse dedicate sectorului şi produse digitale aplicabile. Acceleratorul este de tip non-equity şi este deschis atât firmelor deja create, cât şi viitorilor antreprenori talentaţi care au o idee de afaceri cu un model de business sustenabil şi cu potenţial de creştere.

Reprezentanţii Hospitality Culture Institute au declarat: "Viziunea noastră este să creştem procentul afacerilor sustenabile din industria HoReCa cu 10% în următorii trei ani în condiţiile în care 60% dintre firmele din industria ospitalităţii falimentează după primele 9 luni de activitate. De aseme-nea, ne propunem să susţinem în următorii doi ani cel puţin cinci business-uri locale din HoReCa în procesul de extindere internaţională".

HoReCa Business Accelerator este un program de educatie, mentorat şi accelerare de business, cu o curriculă dezvoltată alături de peste 20 experţi, antreprenori şi manageri din industria ospitalitatii.

Programul oferă fondatorilor şi proiectelor se-lectate o experienţă practică de învăţare şi de accelerare, împreună cu mentori şi experţi din domeniul HoReCa şi au acces direct la antreprenori, plus manageri din industria ospitalităţii. De asemenea, startup-urile selectate au acces la men-torat şi expertiză din domenii cheie, precum marketing, PR, juridic şi financiar. Printre mentorii şi trainerii HoReCa Business Accelerator se numără antrepre-norii Dan Isai (fondator SaladBox), Radu Savopol (fondator 5ToGo) şi Gabriel Iovu (fondator Expressoft), experţii în HoReCa, Tinu Sebeşanu (CEO Trend Hospitality), Ray Iunius (CEO Windswiss), Florin Itu, fondator Gourmet Enter-tainment şi manageri de succes din industria ospitalităţii, ca Cristian Cristea, Group Training Manager City Grill.

Toţi antreprenorii acceptaţi în program vor primi 100 de ore de know-how pen-tru conceptualizarea modelului de buisness şi accelerarea afacerii, vor avea ac-ces la un spaţiu de co-working, vor interacţiona cu mentori şi vor avea acces la cea mai mare reţea de antreprenori şi furnizori din industria HoReCa. În final, vor putea propune modelul de business printr-o serie de pitch-uri prezentate in-vestitorilor, fonduri de investiţii şi business angels.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS