Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Hotelul Hilton Garden Inn, amplasat în incinta Aeroportului Henri Coandă

T.E.
Companii /

Hotelul Hilton Garden Inn, amplasat în incinta Aeroportului Henri Coandă

Apex Alliance Hotel Management a deschis, sâmbătă, primul hotel din ţara noastră amplasat chiar în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă. Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 218 camere şi se adresează în special segmentului business, personalului companiilor aeriene ce operează pe Aeroportul Henri Coandă, fiind totodată o soluţie pentru pasagerii cu zboruri anulate sau întârziate. Managementul companiei estimează un grad de ocupare mediu de 70%, arată un comunicat al Hilton Garden Inn.

Cu o investiţie de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continuă, în parteneriat cu firma de consultanţă Optim Project Management, seria unităţilor hoteliere deschise în România, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport, aflat la o distanţă de doar 150 de metri de terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport dispune de 5 săli de conferinţă cu o suprafaţă totală de 225 de metri pătraţi, ce pot fi compartimentate în funcţie de necesităţi. În plus, camerele sunt dotate cu birouri, scaune ergonomice şi wi-fi.

"Ne adresăm şi avem deja solicitări din partea companiilor care desfăşoară activităţi de business în Bucureşti şi în oraşele din apropiere - Ploieşti, Constanţa, Galaţi, Brăila, Piteşti, dar şi celor care au nevoie de un spaţiu accesibil, funcţional, cu o legătură directă cu aeroportul, astfel încât activitatea de business să aibă cât mai puţin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre şi dinspre centrul Bucureştiului", a precizat Anca Mădălina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport, citată în comunicat.

Durata medie a şederii în cadrul hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Airport este estimată la o noapte de cazare, iar gradul de ocupare la 65-70%, cu menţiunea că specificul hotelului este de a primi solicitări de rezervări same day, gradul de ocupare fiind influenţat in mod direct de dinamica zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Preţurile pornesc de la un tarif promoţional de 69 de euro/cameră, urmând ca acestea să se înscrie în linia pieţei.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport inaugurează odată cu deschiderea hotelului şi restaurantul Wright Flyer, cu o capacitate de 126 de locuri. Hotelul mai dispune de un serviciu self laundry, de un magazin deschis 24/7, precum şi de o parcare subterană, disponibilă contra-cost.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie