Hotelurile şi pensiunile din Staţiunea Sărăta Monteoru au stat fără gaze aproape 24 de ore

G.U.
Miscellanea / 22 ianuarie

Hotelurile şi pensiunile din Staţiunea Sărăta Monteoru au stat fără gaze aproape 24 de ore

După ce au fost nevoiţi să-şi reducă activitatea drastic, iar unii chiar să-şi închidă afacerile pe o perioadă limitată din cauza restricţiilor impuse de pandemie, acum hotelurile şi pensiunile din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, care mai funcţionează, au parte de o altă neplăcere. Alimentarea cu gaze în staţiune a fost sistantă aproape 24 de ore. Reprezentanţii Distrigaz au informat, printr-un comunicat de presă că este vorba despre 400 de consumatori care nu au avut gaze din cauza unei avarii.

Distrigaz SUD au informat: "Distrigaz Sud Reţele aduce următoarele precizări cu privire la sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în oraşul Sărata Monteoru, din judeţul Buzău.

În urma unei avarii survenite la conductele din amonte ale producătorului de gaze naturale OMV PETROM, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 20 ianuarie, începând cu ora 20:00, în oraşul Sărata Monteoru, judeţul Buzău.

În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 400 de clienţi casnici şi non-casnici. Furnizorul estimează că va remedia defectul în cursul acestei zile, urmând ca alimentarea cu gaze naturale a consumatorilor afectaţi să se reia după remediere".

Alimentarea cu gaze s-a reluat în cursul zilei de ieri.

În acelaşi timp, reprezentanţii Distrigaz face apel la înţelegerea consumatorilor şi le dă şi câteva sfaturi acestora pentru a fi evitate şi alte evenimente neplăcute.

"În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe. În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere", au spus reprezentanţii Distrigaz SUD.

În staţiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru sunt numeroase pensiuni şi hoteluri cu restaurante care până de curând au fost închise şi din cauza scenariului roşi impus de pandemia de coronavirus în care s-a aflat comuna Merei, din care face parte localitatea. Acestea au putut să-şi reia activitatea cu puţin timp înainte de sărbători. De asemenea, în Sărata Moneoru funcţionează şi o importantă bază de tratament balneoclimaterică unde românii veneau cu bilete eliberate prin Casele Judeţene de Pensii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

24 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0100
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4221
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6714
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.0869

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Learning and Development Conference 2021
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro