DIGI Comunications

Huawei a lansat soluţia Digital Power Zero Carbon Network care îşi propune să ajute operatorii să ajungă la o amprentă de carbon neutră

A.T.
Companii / 25 februarie

Huawei a lansat soluţia Digital Power Zero Carbon Network care îşi propune să ajute operatorii să ajungă la o amprentă de carbon neutră

Huawei a lansat, în cadrul MWC Shanghai 2021, soluţia Digital Power Zero Carbon Network care îşi propune să ajute operatorii să implementeze strategia pentru reţele cu amprentă de carbon zero şi să accelereze transformarea digitală într-un mod ecologic şi sustenabil la nivel global.

Zhou Taoyuan, vicepreşedinte al Huawei şi preşedinte al Digital Power Product Line, a precizat că Rrducerea amprentei de carbon este un subiect important pentru societatea actuală.

De altfel, liderii mondiali şi-au luat angajamentul să reducă amprenta de carbon la niveluri neutre şi stabilesc etape de atingere a acestui obiectiv până în anul 2050. Companiile au acum în vedere o creştere sustenabilă şi o dezvoltare în acord cu normele de protecţie a mediului. Operatorii şi companiile consacrate din domeniul energetic au propus deja câteva obiective de atingere a unei valori neutre a amprentei de carbon. Pe măsură ce mişcarea de susţinere a unei amprente de carbon neutre ia amploare la nivel global, industria energetică trebuie să adopte transformarea digitală şi standarde ecologice pentru a atinge obiectivul neutralităţii carbonului.

"Zero Carbon Network a devenit un obiectiv strategic important pentru operatorii de top din toată lumea", a afirmat Zhou Taoyuan.

În acest context, energia regenerabilă va avea un rol esenţial în industria energetică. Cosumul global de energie ICT este în continuă creştere. Se estimează că, până în 2030, consumul global de electricitate va atinge 5%. O amprentă de carbon redusă şi scăderea consumului de energie sunt două direcţii de dezvoltare extrem de importante adoptate de operatori.

Zhou Taoyuan a subliniat că soluţia Huawei Zero Carbon Network, folosită alături de soluţia Intelligent Power Cloud, îi ajută pe operatori să opteze pentru o dezvoltare ecologică, sustenabilă, cu amprentă de carbon redusă, atunci când se confruntă cu dificultăţi interne sau externe.

Soluţia Huawei Zero Carbon Network Solution include soluţiile Simplified Site, Simplified Equipment Room, Simplified şi Simplified DC şi Green Power for All.

În primul rând, Simplified Site se concentrează pe transformarea locaţiilor din locaţii interioare în locaţii exterioare şi în continuare în locaţii lamelare. În acest mod, camera este transformată în cutie şi apoi în stâlp. Amenajarea locaţiilor complete pe stâlpi ajută la reducerea consumului de energie şi scade costul cu energia şi cu chiria.

În al doilea rând, Simplified Equipment Room permite înlocuirea camerelor cu cutii pentru noile locaţii. Pentru extinderea capacităţii, modelul fără camere noi, fără cabluri şi fără AC permite economisirea energiei, spaţiului şi construcţiilor.

În plus, Simplified DC permite remodelarea infrastructurii prin construcţii complet prefabricate şi modulare, scurtând TTM de la 20 de luni la 6 luni. Întreţinerea şi eficienţa care pot fi prevăzute sunt obţinute prin remodelarea alimentării bazată pe soluţii cu densitate crescută, eficiente şi care economisesc energie. Reshaping Cooling este obţinută prin Indirect Evaporative Cooling (răcire indirectă prin evaporare) şi iCooling. Comparat cu soluţiile tradiţionale, PUE este scăzut cu 17%. Soluţiile de operare şi întreţinere inteligente sunt folosite pentru remodelarea operării şi a întreţinerii, îmbunătăţind eficienţa acestora cu 35%.

În cele din urmă, Green Power for All permite introducerea energiei verzi în locaţii, camere CO şi centrele de date pentru a obţine soluţii cu alimentare solară şi pentru a obţine conexiuni şi procesare ecologice.

Cele patru soluţii de mai sus sunt unite cu Intelligent Power Cloud pentru a reduce costul cu consumul de energie şi pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică prin alimentare inteligentă care integrează încărcarea reţelei sursă şi stocarea.

Huawei Digital Power are experienţă în alimentarea tehnologiilor electronice, informatice şi de comunicare şi a tehnologiilor digitale şi susţine generarea energiei verzi şi consumul eficient al energiei. Generarea totală de energie verde este de 325 de miliarde de kWh, economisind 10 miliarde de kWh de energie şi este echivalent cu plantarea a 220 de milioane de copaci.

"Scopul şi misiunea noastră este de a contribui la o amprentă de carbon neutră", a afirmat Zhou Taoyuan. Huawei Digital Power Zero Network Solution va ajuta alţi operatori să treacă la o amprentă de carbon neutră sustenabilă şi să accelereze acest proces global.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Până la "Zero Carbon Network", echipamentele de minat criptomoneda pe planetă poluează cât China, India și Bangladesh la un loc.

    1. ... internetul este cel mai mare consumator de energie ... verdele asta mie imi apare rosu ...

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro