Huawei anunţă disponibilitatea oficială a jocului Dystopia: Contest of Heroes în magazinul propriu de aplicaţii

G.U.
Companii /

Huawei anunţă disponibilitatea oficială a jocului Dystopia: Contest of Heroes în magazinul propriu de aplicaţii

Huawei, lider în industrie, anunţă disponibilitatea oficială a jocului Dystopia: Contest of Heroes, în magazinul propriu de aplicaţii, conform unui comunicat de presă. Beetroot Lab, studioul independent de dezvoltare de jocuri, aflat în continuă creştere, îşi lansează noul joc post-apocaliptic în exclusivitate în HUAWEI AppGallery şi le oferă utilizatorilor pasionaţi de gaming o experienţă inedită.

Huawei se află în strânsă colaborare cu studioul Beetroot Lab din Letonia şi susţine lansarea jocului în platforma AppGallery pentru utilizatorii din întreaga lume. Jocul este disponibil exclusiv pentru utilizatorii Huawei înainte de a deveni disponibil pe alte platforme, iar aceştia sunt încurajaţi să îl instaleze pe dispozitivele lor printr-o serie de notificări cu aplicaţii recomandate. În următoarele săptămâni, ambele părţi vor coopera pentru a creşte numărul de utilizatori şi veniturile jocului, Huawei promovând jocul pe canalele sale de marketing, inclusiv prin prezentarea acestuia în puncte de contact AppGallery multiple şi prin publicitate în reţeaua Huawei Ads.

"Avantajul lansării unui joc în exclusivitate în magazinul AppGallery este că vom folosi toate strategiile noastre de marketing pentru a creşte profilul şi pentru a încuraja instalarea jocului", a declarat Wang Heng, Vicepreşedinte, Global Partnerships and Eco-Development, Huawei Consumer Business Group, CEE şi Ţările Nordice. "După ce va fi disponibil pe alte platforme, va concura pe o piaţă de gaming foarte aglomerată, dar până atunci va fi deja promovat către milioane de jucători", completează acesta.

Potrivit sursei citate, Dystopia: Contest of Heroes este un joc de luptă multiplayer free-to-play, cu o grafică color intensă, de înaltă calitate, şi o serie de eroi 3D complet personalizabili, cu abilităţi controlate de jucător. Într-un New York distopic al anului 2065, jucătorii trebuie să construiască un imperiu prin ocuparea de districte şi colectarea de echipamente tematice SF, să gestioneze raidurile asupra altor jucători şi să construiască alianţe sociale.

O funcţie cheie a acestui joc de strategie, dezvoltat într-un interval de trei ani, este seria de turnee integrate care permit mai multor jucători din întreaga lume să concureze. Funcţia este îmbunătăţită şi cu un turneu anual găzduit de personajul principal al jocului, irlandezul Conor McGregor, artist marţial mixt şi jucător de box profesionist şi fost campion UFC, notează sursa citată.

"Suntem foarte încântaţi să colaborăm cu HUAWEI AppGallery şi apreciem interesul lor crescut în a ne sprijini să lansăm la nivel global cel mai recent joc de strategie mobilă: Dystopia: Contest of Heroes", a declarat Davis Ziedins, co-fondator şi Business Developer, Beetroot Lab. "Cu celebrul Conor McGregor drept partener şi imagine a jocului nostru, avem o responsabilitate uriaşă şi, de aceea, este important să lucrăm cu un partener tehnologic de încredere precum Huawei, care susţine fiecare pas al integrării noastre şi al loializării utilizatorilor", continuă acesta.

Conform comunicatului, la lansarea unui test de soft din Noua Zeelandă, Australia, Canada şi Ţările Nordice, cu un grad controlat de promovare, Dystopia a obţinut impresionantul scor de 7% D28. 7% dintre utilizatorii care au instalat jocul încă îl jucau după 28 de zile, iar conversia la utilizatorii plătiţi a ajuns la 3,2% pe pieţele de nivel 2 şi la aproape 5% pe pieţele de nivel 1.

Beetroot Lab a beneficiat de suportul tehnic extins al Huawei pe tot parcursul integrării jocului în AppGallery. Aceasta a inclus utilizarea kiturilor dezvoltate de Huawei Mobile Services, în special Account Kit, care le oferă dezvoltatorilor conectare şi autorizare simplă, sigură şi rapidă, şi In-App-Purchases Kit, pentru a facilita achiziţiile de produse virtuale în aplicaţie şi plata rapidă. Acest sprijin face parte din angajamentul Huawei faţă de dezvoltatori, pe care îi sprijină să intre în posesia unor beneficii comerciale importante şi cărora le oferă acces la un număr mare de utilizatori ai unui magazin de aplicaţii care a atins până în prezent 294 miliarde de descărcări la nivel global.

"Întregul proces de publicare a jocului pe AppGallery a fost foarte rapid şi fluid, iar dezvoltatorii noştri au beneficiat de asistenţă proactivă din partea echipei prin e-mail sau apeluri video, ori de câte ori am avut nevoie", concluzionează Andrew Volkovs, Development Project Manager la Beetroot Lab.

Jocul este acum disponibil în AppGallery sau poate fi descărcat de pe următorul link https://appgallery.huawei.com/#/Featured.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

03 Dec. 2020
Euro (EUR)Euro4.8736
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0226
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5028
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3968
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.9570

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie