Huawei dezvăluie funcţia de măsurare a saturaţiei oxigenului din sânge, disponibilă pe smartwatch-urile din portofoliu

A.P.
Companii / 23 noiembrie 2020

Huawei dezvăluie funcţia de măsurare a saturaţiei oxigenului din sânge, disponibilă pe smartwatch-urile din portofoliu

Huawei Consumer Business Group România dezvăluie date importante despre funcţia unică de monitorizare a saturaţiei oxigenului din sânge (SpO2), disponibilă pe cele mai recente modele din categoria wearables: HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH GT 2 Pro şi HUAWEI WATCH FIT, potrivit unui comunicat de presă.

Această tehnologie vine în sprijinul utilizatorilor, pentru a-i ajuta să îşi monitorizeze şi gestioneze atent starea de sănătate, oriunde s-ar afla.

Cunoscută şi sub numele de saturaţie de oxigen, SpO2 reprezintă o estimare a nivelului de oxigen din fluxul sanguin al unei persoane. Inima pompează, în mod normal, aproximativ 5.000 ml de sânge pe minut către ţesuturi la un adult, furnizând ţesuturilor aproximativ 1.000 ml de oxigen pe minut. Organismul nu poate funcţiona corect dacă nivelul de oxigen din sânge este prea scăzut, iar această afecţiune se numeşte hipoxemie şi poate provoca probleme grave de sănătate. Nivelul standard de SpO2 se situează între 90% şi 100% în condiţii normale.

Verificarea regulată a SpO2 este importantă, iar smartwatch-urile Huawei dispun de o funcţie de ultimă oră, ce vine în sprijinul utilizatorilor pentru a avea acces la aceste informaţii în orice moment. Procesul se derulează rapid, iar datele înregistrate sunt disponibile în aplicaţia Huawei Health, ce poate fi descărcată pe dispozitivele Huawei, iOS şi Android. Paşii simpli pe care utilizatorul trebuie să îi urmeze sunt următorii:

Pasul 1: Să deschidă aplicaţia Huawei Health.

Pasul 2: Să selecteze categoria "Dispozitive" din bara de meniu şi să aleagă din listă dispozitivul folosit.

Pasul 3: Să selecteze "Monitorizarea stării de sănătate" şi apoi "Măsurarea automată a SpO2".

Pasul 4: Să mute glisorul spre dreapta pentru a activa funcţia.

Ulterior, pentru a se asigura că nivelul saturaţiei de oxigen din sânge este normal, utilizatorul trebuie să apese pe graficul verde SpO2, afişat printre alte date de sănătate disponibile în aplicaţie. Astfel, utilizatorul are acces la toţi indicatorii şi poate verifica rezultatele obţinute în fiecare zi, săptămână, lună sau chiar an. În plus, aceste date vor fi afişate şi pe ecranul smartwatch-ului Huawei.

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro