Huawei Roadshow 2021 a ajuns în România cu o expoziţie a tehnologiilor care vor ajuta industriile să concureze în noul mediu digital

Comunicate de presă / 14 octombrie

Huawei Roadshow 2021 a ajuns în România cu o expoziţie a tehnologiilor care vor ajuta industriile să concureze în noul mediu digital

Expoziţia "Huawei Roadshow 2021: Light up the future" este prezentă în Bucureşti în perioada 11-15 octombrie printr-o o caravană de demonstraţie tehnologică. Scopul expoziţiei este de prezenta potenţialul celor mai recente produse de ultimă generaţie şi soluţii tehnologice dezvoltate de Huawei pentru a ajuta companiile şi organizaţiile din diferite sectoare de activitate în procesul lor de transformare digitală, conform unui comunicat remis redacţiei.

An de an, din ce în ce mai vizibil, tehnologia devine elementul care face diferenţa pe o piaţă competitivă. Mai mult, maturitatea digitală a devenit unul dintre factorii fundamentali care vor determina poziţionarea diferitelor economii în contextul internaţional. Dezvoltarea unor noi tehnologii de vârf înseamnă pentru Huawei noi modalităţi prin care să ofere sprijinul industriilor în a le ajuta să facă faţa unui mediu competitiv.

Caravana mobilă Huawei Roadshow 2021 se împarte în două unităţi şi oferă soluţii pentru o multitudine de aplicaţii din zonele Data Center, Energie, Transport, Educaţie şi sănătate inteligentă, Servicii financiare şi Furnizori de servicii de internet (ISP).

Prima unitate prezintă studii de caz bazate pe AI, Ultra Automatizare, Hardware, Intelligent Multi-Cloud Communication, Differentiated Experience şi integrează de asemenea o soluţie pentru minerit inteligent, mai exact un sistem care permite ca un excavator să fie manevrat de la distanţe de mii de kilometri printr-o reţea 5G. A doua unitate demo se concentrează pe soluţii pentru un mediu armonios, învăţământ la distanţă, şi nu în ultimul rând, aplicaţii VR.

Evoluţiile recente ale unor tehnologiilor precum AI sau robotică, au demonstrat un potenţial extraordinar de dezvoltare durabilă. Însă, riscă şi creşterea inegalităţilor prin crearea de noi divizări digitale între cei care au access la aceste tehnologii şi cei care nu au. Prin aceste inovaţii, Huawei îşi doreşte să poată echilibra această situaţie şi să aducă tehnologia mai aproape de toată lumea.

În acest an, expoziţia a servit şi ca un punct de întâlnire valoros între profesioniştii din zona Huawei Business şi clienţii şi partenerii din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

26 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9476
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2587
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6280
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8750
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.8735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro