Iaşiul va primi 43 de milioane de lei prin programul "Anghel Saligny" pentru modernizarea unui pasaj şi a unei străzi

G.D.
Miscellanea / 12 august 2022

Sursa foto: www.pixabay.com

Sursa foto: www.pixabay.com

Municipiul Iaşi va primi suma de 43 milioane de lei prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" pentru două proiecte de infrastructură, edilul Mihai Chirica transmiţându-i premierului Nicolae Ciucă "sincere mulţumiri" pentru modul cum acesta gestionează relaţia Guvernului cu municipiul Iaşi, relatează News.ro.

Primăria Iaşi a anunţat, astăzi, că municipiul va primi suma de 43 milioane de lei prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny", iar banii vor fi utilizaţi pentru modernizarea Pasajului Socola şi a străzii Aurel Vlaicu.

"Iată că, în ciuda criticilor gratuite lansate la iniţierea acestei linii de finanţare, Programul «Anghel Saligny» vine cu alocări financiare substanţiale pentru proiecte foarte importante pentru comunităţile din întreaga ţară. În ceea ce priveşte oraşul nostru, cele două proiecte vin să răspundă nevoilor şi aşteptărilor a zeci de mii de ieşeni care locuiesc sau muncesc în zonele Bucium şi Dancu. Dacă lucrările la strada Aurel Vlaicu sunt în curs de finalizare, licitaţia pentru modernizarea Pasajului Socola va fi lansată în curând. Mulţumesc Guvernului României pentru acest sprijin şi am încredere că bunele relaţii de colaborare vor continua", a declarat edilul Mihai Chirica.

Tot astăzi, primarul Iaşiului Mihai Chirica i-a adresat o scrisoare deschisă premierului Nicolae Ciucă, prin care îi transmite acestuia "sincere mulţumiri" pentru modul corect în care a gestionat relaţia dintre Guvernul PNL - PSD - UDMR şi municipiul Iaşi.

În aceeaşi scrisoare, edilul ieşean îi aminteşte premierului că este în curs de finalizare documentaţia (inclusiv al Planului Urbanistic Zonal) pentru Baza Sportivă Regională "Regina Maria".

"Am încredere că acest proiect atât de important pentru Iaşi şi Regiunea de Nord-Est se va bucura de acelaşi sprijin şi aceeaşi atenţie din partea Guvernului României", adaugă Mihai Chirica în scrisoarea adresată premierului Nicolae Ciucă.

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb