ibis Styles anunţă deschiderea ibis Styles Venus

R.S.
Miscellanea / 18 iunie

ibis Styles anunţă deschiderea ibis Styles Venus

ibis Styles Venus, operat printr-un contract de franciză cu Paradis Hotels & Resorts, dispune de 180 de camere spaţioase. Fiecare etaj este un tribut adus naturii sălbatice, cu teme de la imprimeuri de leopard la motive cu girafe şi zebre. Oaspeţii sunt invitaţi să pornească într-o vânătoare de comori distractivă, urmărind urmele animalelor de la recepţie până la restaurant, pe holuri şi în camere, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, renumită pentru farmecul său istoric, staţiunea Venus a fost reamenajată, cu facilităţi moderne ce îi pun în valoare farmecul pitoresc. ibis Styles Venus contribuie la această revitalizare cu tema sa vibrantă inspirată din junglă şi cu facilităţi de ultimă generaţie. Oaspeţii pot plonja în piscina generoasă, pot savura delicatese locale şi europene la restaurantul pentru mic dejun şi la barul bistro de la piscină şi, începând din 2025, pot organiza evenimente în cele două noi săli de conferinţe.

ibis Styles Venus oferă evadarea perfectă, fie pentru o aventură cu prietenii, fie pentru a petrece timpul cu familia. Oaspeţii pot explora atracţiile din apropiere, cum ar fi Muzeul Arheologic Callatis şi Moscheea Esmahan Sultan din Mangalia sau se pot bucura de o scurtă plimbare până la frumoasele staţiuni învecinate Saturn şi Neptun.

Bistro barul de la piscină îi aşteaptă pe oaspeţi cu savori locale, din mare şi din grădină. Oaspeţii se pot relaxa într-una dintre camerele dotate cu paturi confortabile Sweet Bed®, pot să deschidă ferestrele pentru a admira privelişti senine şi pot rămâne conectaţi cu Wi-Fi gratuit.

"Ibis Styles este renumit pentru designul său tematic vibrant, care reflectă cultura locală, istoria şi splendoarea naturală. Fiecare hotel sub acest brand spune o poveste distinctă. Oferă oaspeţilor o experienţă captivantă - a declarat Frank Reul, Vice President of Development Accor Premium, Midscale & Economy "Eastern Europe, Balkans, Italy & Greece" - Deschiderea ibis Styles Venus demonstrează angajamentul nostru de a ne spori prezenţa în România, dar şi de a creşte atractivitatea turistică a litoralului românesc al Mării Negre", se menţionează în comunicat.

"Parteneriatul cu Accor ne-a permis să ridicăm proprietatea noastră la noi standarde de excelenţă în ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu ethosul inovator şi centrat pe client al ibis Styles. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm oaspeţii în această locaţie remarcabilă, unde pot colecţiona amintiri de nepreţuit în Venus." a declarat Aurelian Marin, Directorul General al ibis Styles Venus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5973
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3086
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9669
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.5667

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb