ICCJ a suspendat executarea pedepsei în cazul Elenei Udrea

I.M.
Anticorupţie /

Elena Udrea

Elena Udrea

Ministrul Justiţiei, Todorel Toader, a anunţat, astăzi, că s-au primit doar dispozitivele hotărârilor de suspendare a executării pedepselor pentru Elena Udrea şi Alina Bica, la Ministerul Justiţiei fiind aşteptată documentaţia completă.

"Urmează ca fiecare să îşi cunoască şi să îşi realizeze competenţele legale", spune Toader.

Tudorel Toader a publicat, pe Facebook, un mesaj întitulat "Simple precizări" în care face referire la sentinţele pronunţate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarele care le vizează pe Elena Udrea şi Alina Bica.

"Astazi, la orele 11.45, la MJ au ajuns doar dispozitivele hotărârilor de suspendare a executării pedepselor pentru condamnatele din Costa Rica. Urmează ca MJ să primească documentaţia completă. Urmează ca fiecare să îşi cunoască şi să îşi realizeze competenţele legale, iar opinia publică sa fie corect informată!", a scris pe Facebook, Tudorel Toader.

ICCJ a suspendat executarea pedepsei în cazul Elenei Udrea, în dosarul "Gala Bute", în care a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi abuz în serviciu.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Elena Udrea va scapă de toate acuzațiile. O vor salva Livia Stanciu și Daniel Morar sau care mai sunt judecătorii numiți de președintele Traian Băsescu. Ar fi fost culmea să putrezească in pușcărie . Chiar mai crede cineva in justiție ?? Justiția este făcută pentru oameni mărunți cum a fost Năstase Adrian. Cei care conduc cu adevărat fac justiție .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS