ICI Bucureşti şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale au semnat un protocol de cooperare

F.D.
Miscellanea / 5 iulie

ICI Bucureşti şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale au semnat un protocol de cooperare

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale - AFIR au semnat un protocol de colaborare instituţională, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, scopul principal al acestei colaborări este de a oferi suportul tehnic în scopul avizării documentaţiilor tehnico-economice aferente cererilor de finanţare a investiţiilor pentru construirea sau modernizarea infrastructurii de broadband cu finanţare prin Măsura 19 "Sprijin pentru dezvoltarea locală LEADER" din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).

În contextul acestui protocol, ICI Bucureşti are ca domeniu specific de activitate - "efectuarea de cercetări fundamentale şi aplicative, dezvoltare tehnologică, elaborare de studii şi reglementări tehnice şi economice, de interes public şi naţional, precum şi efectuarea de teste, probe şi măsurători, autorizări şi certificări de conformitate, care privesc asigurarea cerinţelor fundamentale impuse aparaturii, instalaţiilor, sistemelor şi serviciilor de comunicaţii."

Toate documentele necesare obţinerii avizelor şi implementarea unui proiect de infrastructură broadband pot fi consultate la adresa: www.smartleader.ro.

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare în Informatică - ICI Bucureşti reprezintă cel mai important institut de cercetare - dezvoltare şi inovare în domeniul Tehnologiilor Informaţiei şi Comunicaţiilor din România. Prin asumarea priorităţilor ştiinţifice şi tehnologice ale domeniului, misiunea ICI Bucureşti o constituie consolidarea poziţiei câştigate.

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) are ca atribuţie implementarea tehnică şi financiară a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020). Până în prezent, 77.860 de fermieri, procesatori, antreprenori şi autorităţi publice au încheiat contracte de finanţare cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale pentru a primi fonduri europene nerambursabile prin PNDR 2020.

Valoarea plăţilor efectuate de către AFIR, până în prezent, beneficiarilor Programului se ridică la 8,75 de miliarde de euro, ceea ce reprezintă un grad de absorbţie efectivă a fondurilor alocate de 86,7%, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9471
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0130
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6906
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3715

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro