IdEA începe înscrierile pentru prima ediţie a ADRVest Accel

F.D.
Companii / 1 iulie 2022

IdEA începe înscrierile pentru prima ediţie a ADRVest Accel

Antreprenorii din regiunea de vest a ţării sunt aşteptaţi să se înscrie în primul program de accelerare dedicat proiectelor şi start-up-urilor aflate la început de drum, organizat de Institutul de Excelenţă în Antreprenoriat, în parteneriat cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională VEST, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, Institutul de Excelenţă în Antreprenoriat (IdEA), care a dezvoltat, în ultimii ani, mai multe proiecte de educaţie antreprenorială, evenimente, hackathoane şi acceleratoare, între care şi Commons Accel, demarează un nou proiect antreprenorial, în parteneriat cu ADRVest, numit "ADRVEST Accel".

Proiectul îşi propune să contribuie la dezvoltarea regiunii, prin pregătirea antreprenorilor şi start-up-urilor acestora în cadrul unui program de accelerare modern şi dinamic, cu un design de învăţare inovator şi personalizat, alături de mentorii, experţii, investitorii şi echipa IdEA, susţinuţi resurse şi experţi locali.

"Căutăm antreprenori inspiraţi, cu soluţii inovative şi de impact, cu componentă tehnologică şi ne propunem să oferim start-up-urilor inovatoare oportunitatea de a-şi finanţa şi creşte afacerea. E o ocazie foarte bună pentru ei să intre în contact cu investitori de succes. Am pregătit programul împreună cu specialiştii de la Institutul de Excelenţă în Antreprenoriat, astfel încât să aibă un format atractiv, cu workshopuri dinamice, susţinute de o curriculă modernă şi care să permită interacţiunea one-to-one cu mentori cu o vastă experienţă", declară Sorin Maxim, directorul general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest.

Programul este gratuit, iar înscrierile încep de astăzi. Deschiderea programului va avea loc în septembrie, cu un număr minim de 20 de participanţi din judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara, selectaţi în urma aplicaţiilor depuse. Participanţii vor fi pregătiţi pe parcursul a trei luni, în cadrul a câte trei module încărcate cu activităţi, workshop-uri, prezentări şi sesiuni de lucru pe teme esenţiale de business, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb