Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

IGPR: 580 de persoane prinse în flagrant, în această săptămână

B.B.
Miscellanea /

580 de persoane prinse în flagrant, în această săptămână

Poliţia Română anunţă că 580 de persoane au fost prinse în flagrant, în această săptămână, de poliţişti, care au constatat peste 5.000 de infracţiuni, relatează News.ro.

Potrivit Poliţiei Române, în săptămâna 9-13 decembrie, poliţiştii au intervenit la 12.726 de evenimente, pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine liniştea şi ordinea publică. Cea mai mare parte a acestor evenimente, respectiv 10.871, au fost sesizate prin 112.

Astfel, au fost constatate 5.072 de infracţiuni, 580 de persoane fiind prinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost găsite 83 de persoane urmărite naţional sau internaţional.

În cauzele instrumentate, 264 de persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar ulterior 174 dintre ele au fost arestate preventiv.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat peste 34.000 de sancţiuni, iar, ca măsuri complementare, au confiscat sau indisponibilizat bunuri de aproape 878.000 de lei.

În trafic, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 521 de infracţiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reţinute 2.288 de permise de conducere şi retrase 941 de certificate de înmatriculare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS