Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Ikea contribuie cu 85.000 de euro la dotarea unităţii de suport medical Bucureştii Noi

C.B.
Companii /

Ikea contribuie cu 85.000 de euro la dotarea unităţii de suport medical Bucureştii Noi

Retailerul suedez Ikea va asigura echiparea completă cu 350 de paturi, saltele, cearceafuri, pilote, perne, bucătăria pentru personalul medical, dar şi o serie de produse de mic mobilier, în valoare de peste 85.000 euro, alăturându-se astfel proiectului de amenajare a unităţii de suport medical Bucureştii Noi, demarat de Auchan şi Leroy Merlin.

"Încă de la începutul răspândirii virusului COVID-19 în România, noi, la Ikea, am făcut tot ce am putut pentru a răspunde nevoilor oamenilor în această perioadă. Mulţumim Auchan pentru această nobilă iniţiativă şi pentru oportunitatea de a-i ajuta pe cei direct afectaţi - pentru noi este un privilegiu să le putem îmbunătăţi viaţa şi să îi susţinem în ceea ce sperăm să fie o recuperare cât mai rapidă. Vom continua să punem oamenii pe primul loc în tot ceea ce facem", a spus Violeta Neniţă, market manager Ikea România.

Conform unui comunicat de presă, transmis vineri AGERPRES, livrările din partea Ikea au început în cursul acestei săptămâni.

"Suntem recunoscători echipei Ikea pentru că a înţeles necesitatea şi importanţa acestui proiect şi a răspuns rapid invitaţiei noastre. Jos pălăria în faţa acestui exemplu de implicare concretă, la obiect, pusă în practică în timp foarte scurt! Contribuţia Ikea şi a celorlalţi parteneri care deja s-au alăturat acţiunii noastre şi cărora le mulţumim, ne ajută să facem paşi importanţi în realizarea proiectului. Relansez apelul către companii şi către oamenii de business: veniţi alături de noi, avem nevoie de susţinere pentru a realiza acest centru de suport medical, în care vor fi tratate cazuri uşoare şi medii, împreună putem ajuta spitalele şi cadrele medicale din linia întâi", a afirmat Ionuţ Ardeleanu, director general Auchan Retail România.

Auchan Retail România, împreună cu Leroy Merlin România, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii şi al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), au demarat pe data de 2 aprilie 2020 organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, prin punerea la dispoziţie a unui spaţiu de 7.500 mp în Bucureştii Noi, respectiv amenajarea şi echiparea acestuia pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sănătăţii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS