Immofinanz prezintă strategia actualizată de creştere

F.D.
Companii / 24 iunie

Immofinanz prezintă strategia actualizată de creştere

Immofinanz prezintă o strategie actualizată în urma preluării majoritare de către CPI Property Group. Compania intenţionează să-şi continue strategia de creştere de creare de valoare, cu un accent puternic pe proprietăţi comerciale şi birouri, potrivit unui comunicat de presă.

Ca parte a unui management activ al portofoliului, proprietăţile cu o valoare de aproximativ 1 miliard de euro vor fi vândute şi veniturile vor fi investite în active cu randament mai ridicat. Cursul de succes al companiei va fi a continuat pe baza financiară solidă a Immofinanz împreună cu consolidarea activităţilor ESG.

Immofinanz va beneficia în urma acestei strategii de o strânsă cooperare cu CPI Property Group şi cu efectele de sinergie asociate. Compania intenţionează să-şi extindă în continuare portofoliul de retail, ca parte a strategiei actualizate. Întărirea segmentului de parcuri din Europa va fi consolidată prin achiziţii şi dezvoltarea de succes a STOP SHOP-urilor rezistente la criză.

Având în vedere cea mai recentă evoluţie pozitivă a cifrei de afaceri a chiriaşilor şi a numărului de vizitatori, extinderea portofoliului de retail va fi susţinută de investiţii în centre comerciale locale, care sunt în concordanţă cu VIVO. Cursul actual de creştere pentru soluţiile de birou va fi continuat, şi se va concentra să rămâne în expansiune pe pieţele de bază ale firmei.

"Cu STOP SHOP şi VIVO! avem mărci de primă clasă, inovatoare şi soluţii imobiliare pentru a optimiza şi satisface dorinţele şi cerinţele chiriaşilor şi clienţilor noştri. Scopul nostru este acum să extindem şi mai mult. Dorim să devenim liderul furnizorului de proprietăţi comerciale pe pieţele noastre principale. Şi ne vom extinde şi noi portofoliul nostru pentru a convinge un număr tot mai mare de chiriaşi de avantajele noastre inovatoare, flexibile şi conceptul imobiliar sustenabil", a explicat Radka Doehring, membru al Comitetului Executiv al Immofinanz.

Noile investiţii în mediul actual de piaţă se vor concentra pe activele de retail şi birouri. Ca parte a activului său managementul portofoliului, Immofinanz intenţionează să vândă proprietăţi cu o valoare de aproximativ 1 miliard de euro.

Aceste vânzări se vor concentra, mai presus de toate, pe proprietăţi cu un randament mai mic şi pe bunurile unui singur chiriaş. Încasările din vânzare vor fi investite în proprietăţi cu amănuntul şi birouri cu randament mai ridicat de pe pieţele de bază ale companiei sau utilizate pentru rambursare. În cursul unei integrări mai strânse a întregului grup, Immofinanz urmăreşte o activitate axată pe retail şi birouri. strategie pe pieţele de bază, iar achiziţiile vizate vor implica proprietăţi din potrivirea CPI Property Group. În urmărirea strategiei, Immofinanz va beneficia de o strânsă cooperare cu CPI Property Grupul şi efectele de sinergie aferente.

Immofinanz intenţionează, de asemenea, să îşi continue strategia ESG ambiţioasă în viitor. Strategia cu emisii nete zero, care este concepută pentru a face compania fără emisii de-a lungul întregului lanţ valoric, rămâne neschimbată.

Immofinanz îşi va coordona, de asemenea, obiectivele ESG şi raportarea ESG cu CPI Property Group pentru a oferi investitorilor şi altor părţi interesate o mai bună înţelegere a performanţei şi a obiectivelor ESG în întregul grup.

Cursul de creştere al companiei va fi susţinut de o bază financiară solidă. Accentul pentru noi finanţări în mediul actual de piaţă va fi pus, în primul rând, pe finanţarea bancară pe termen lung.

Comitetul executiv se aşteaptă să anunţe o îndrumare mai detaliată cu privire la dezvoltarea preconizată a afacerilor în exerciţiul financiar 2022 în a doua jumătate a acestui an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

10 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9132
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0576
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur277.1595

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro