Abonament gratuit

ÎN 2019:Cifra de afeceri a CONNECT44 România a crescut cu 83%

A.M.
Companii /

Alexandru Cociorvei

Alexandru Cociorvei

CONNECT44 România a anunţat, miercuri, o cifră de afaceri de peste 21,7 milioane de lei, pentru 2019, în creştere cu 83% comparativ cu anul precedent, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, ţara noastră este unul dintre cele mai importante hub-uri ale companiei, cu aproape 200 de angajaţişi cu deschiderea, la începutulacestui an, a unui nou centru.

Astfel, un obiectiv clar al Connect44 România pentru 2020 continuă să fie expansiunea.

"La începutul anului a fost deschis primul birou în afara capitalei: în Timişoara, care devine astfel al doilea hub tech important al companiei în ţară. Mai mult, compania a angajat, doar în 2019, peste 80 de ingineri telecom care să ofere servicii de calitate clienţilor de peste tot din lume.", informează comunicatul.

Alexandru Cociorvei, Director General Connect44 România, a declarat: "România are în continuare mulţi experţi în ceea ce priveşte zona de IT şi Telecom, ingineri care sunt bine pregătiţi şi care dezvoltă proiecte importante pentru clienţii noştri. Cel mai nou birou, pe care l-am inaugurat la începutul anului în Timişoara, oferă servicii de inginerie de calitate pentru companiile de care ne ocupăm. Ne concentrăm în acest an pe o creştere importantă atât a serviciilor, cât şi a echipei. De asemenea, în contextul actual al pandemiei de Covid-19, ne-am adaptat situaţiei şi am pus la punct insfrastructura IT care să le permită angajaţilor noştri să lucreze de acasă. Astfel, peste 97% dintre angajaţi lucrează remote, din siguranţa propriilor locuinţe şi oferă în continuare cele mai bune servicii clienţilor noştri"

În acelaşi timp, echipa din ţara noastră oferă soluţii de inginerie pentru reţelele mobile şi fixe de telefonie, dar şi servicii de IT suport şi service desk pentru operatori telecom din Europa. Soluţiile de inginerie a reţelelor mobile oferite de Connect44 ajută furnizorii de telecomunicaţii wireless şi producătorii de echipamente să proiecteze, să implementeze şi să îşi optimizeze reţelele. De asemenea, inginerii companiei proiectează, operează şi optimizează reţelele şi serviciile conexe pentru operatorii din Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS