Revista BURSA Construcţiilor

ÎN 2020ALTEN România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro

G.B
Companii / 03 iunie

ALTEN România a înregistrat o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro

ALTEN România, subsidiară a grupului de origine franceză ALTEN şi una dintre cele mai importante companii de consultanţă în IT şi inginerie, a încheiat 2020 pe plus, cu rezultate financiare în creştere cu 5% comparativ cu anul precedent. Într-un context economic dificil, generat de criza sanitară globală, ALTEN a înregistrat, la sfârşitul anului trecut, o cifră de afaceri de peste 26 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

ALTEN România raportează afaceri de peste 26 milioane de euro (126.5 milioane de lei) pentru anul 2020, în creştere cu 5% faţă de afacerile înregistrate în 2019. Totodată, la nivel local, ALTEN a înregistrat un profit net de aproximativ 3.7 milioane de euro (17.8 milioane de lei).

Creşterea afacerilor în 2020 s-a datorat extinderii portofoliului de clienţi, pentru ambele divizii ale companiei, atât ALTEN TECHNO, cât şi ALTEN KEPLER. Cele două divizii au atras 18 noi clienţi din industrii precum: telecom, servicii consultanţă IT, sectorul bancar, energie sau automotive. În acelaşi timp, ALTEN KEPLER, care este, din 2008, singurul partener expert în soluţii Atlassian din România, a crescut portofoliul de licenţe şi a atras, anul trecut, 4 noi clienţi noi.

"2020 a fost un an complex pentru multe industrii. Am învăţat cu toţii să ne adaptăm din mers şi am accelerat implementarea mai multor proiecte de inginerie si IT, în special la nivel local. Faptul că am obţinut performanţă, în ciuda circumstanţelor deloc favorabile, ne determină să fim încrezători privind anul pe care îl parcurgem. Vom continua să ne dezvoltăm, sprijiniţi de faptul că regăsim acelaşi optimism şi în rândul partenerilor noştri de business", declară Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România.

Compania ALTEN România are birouri în Bucureşti, Timişoara, Craiova, Piteşti şi Sibiu, iar la sfârşitul anului trecut număra aproape 600 de angajaţi. Tot la finalul lui 2020, ALTEN a obţinut certificarea Great Place to Work, fiind astfel recunoscută de către organizaţia globală de cercetare şi consultanţă în afaceri cu acelaşi nume ca una dintre organizaţiile cele mai apreciate de către angajaţi, din Europa şi din lume.

Echipa de specialişti ALTEN România se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design. De altfel, divizia IT&C a companiei cuprinde consultanţi specializaţi în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI şi Oracle BI, BSCS, în timp ce divizia tehnică are o echipă de consultanţi cu specializări în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL şi Autosar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro