ÎN 2020DAAS International Group a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 33 milioane de euro

G.U.
Companii / 4 februarie 2021

DAAS International Group a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 33 milioane de euro

Compania DAAS, parte a grupul internaţional EPTA a realizat în anul 2020 o cifră de afaceri de 32,7 mil euro, în creştere cu 14% faţă de 2019, conform unui comunicat de presă. Compania şi-a adaptat serviciile în timpul pandemiei şi are planuri ambiţioase, dar realiste pentru 2021, urmărind o creştere de 7% pe toate segmentele de activitate.

Flexibilitatea şi adaptarea la noua realitate au fost elementele cheie care au ajutat compania să-şi menţină profitabiliatea. Astfel, s-au luat o serie de măsuri strategice care să vină în intâmpinarea nevoilor imediate ale pieţei, dar care pot fi păstrate şi pe termen lung, notează sursa citată.

Adrian Craioveanu, marketing director DAAS, a declarat: ,,Am identificat rapid care sunt cererile clienţilor noştri şi ne-am adaptat rapid serviicile, în măsura în care a fost posibil. De exemplu, am menţinut in funcţiune, la capacitate maximă serviciile de asistenţă tehnică si de monitorizare, am înfiinţat un departament dedicat de project management pentru toate proiectele de frig comercial, pentru o reacţie mai rapidă şi pentru optimizarea costurilor şi am adaptat oferta de echipamente HORECA, în funcţie de noile tendinţe (take away, gătire centralizată).''

Conform comunicatului, pentru 2021, creşterea se bazează pe proiectele deja în curs, dar şi extinderea serviciilor aftersales în ţări din America Latină. Printre proiectele companiei din acest an se numără doua magazine Kaufland si un Hypermarket Cora, expansiunea susţinută a reţelei Mega Image şi alte câteva proiecte mari HORECA.

Pentru toate proiectele în curs, Departamentul Concept, Design & Architectura este cel care aduce plusvaloare produselor şi serviciilor DAAS, acesta concentrându-se pe integrarea conceptelor în planuri 3D, care ajută la înţelegerea eficientă a gamei extinse pe care clienţii din retail sau horeca o oferă. Totodată, serviiciile after sales consitituie o parte importantă a business-ului întrucât clienţii pot beneficia de asistenţă specializată pe termen lung - de la centrul din Bucureşti se monitorizează peste 300 de magazine din România, Belgia, Spania, şi în curând şi din America Latină.

Echipa de specialişti DAAS din România a devenit hub local pentru clienţii Epta la nivel naţional şi internaţional şi oferă expertiză în zona de engineering, project management, montaj şi after-sales service în industria de refrigerare comercială, industrială şi HORECA.

Electromagnetica
danescu.ro
domeniileostrov.ro
arsc.ro
raobooks.com
boromirmarket.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2023
Euro (EUR)Euro4.9677
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6059
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7949
Gram de aur (XAU)Gram de aur300.4044

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

cofetariiledelice.ro
avon.ro
dtoys.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ahkawards.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb