ÎN 2022TBI Bank creşte dobânzile la toate depozitele

G.U.
Bănci-Asigurări / 26 ianuarie

TBI Bank creşte dobânzile la toate depozitele

Multe persoane observă în prezent o creştere a inflaţiei, care se reflectă asupra preţurilor la gaze, utilităţi, alimente, locuinţe şi bunuri de uz casnic. Având în vedere provocările cu care se confruntă clienţii în protejarea economiilor, TBI Bank începe anul cu dobânzi majorate la toate depozitele în lei, conform unui comunicat al băncii remis redacţiei.

Întrucât clienţii caută opţiuni mai bune şi mai eficiente de economisire pe termen mediu şi lung pentru a lupta cu inflaţia, TBI Bank oferă o gamă largă de maturităţi (până la 36 de luni) cu dobânzi de top, disponibile atât online, cât şi în sucursale. Produsul principal al băncii este depozitul online pe 36 de luni cu o dobândă anuală fixă de 5,5%, reprezentând una dintre cele mai bune oferte de pe piaţă.

De mulţi ani, TBI Bank s-a impus pe piaţa românească drept unul dintre cei mai buni furnizori de produse de economisire, iar această ofertă nu vine decât să consolideze poziţia de lider. TBI Bank vrea să devină banca preferată pentru economisire şi, pe lângă dobânzile foarte bune, oferă comisioane zero pentru deschiderea contului online sau în sucursale şi pentru administrare, precum şi pentru depunerea sau retragerea banilor în numerar din toate depozitele la termen.

''Clienţii îşi pot prelungi cu uşurinţă depozitul la termen dacă optează de la început pentru reînnoirea automată şi capitalizarea dobânzii, pentru un confort sporit. Mai mult, românii pot obţine o dobândă de 1% chiar şi atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen şi optează pentru o încetare anticipată a perioadei de economisire în cazul unor nevoi neprevăzute'', se menţionează în comunicat.

Lukas Tursa, SVP Funding, a declarat: "Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est, TBI a oferit în mod constant cele mai bune dobânzi la depozite, iar anul 2022 nu face excepţie. Obiectivul nostru este să devenim banca preferată pentru economiile românilor prin oferirea de randamente bune, o varietate de produse simple şi flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienţi. Acum, românii pot avea şi mai multă încredere că, într-adevăr, oferim cele mai valoroase propuneri de pe piaţa depozitelor".

TBI Bank oferă dobânzi foarte competitive la depozite datorită profitabilităţii ridicate, dar şi a eficienţei operaţionale asigurate de alegerea unei căi digitale mai puţin costisitoare, care permite băncii să împartă economiile de costuri cu clienţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro