Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ÎN ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ:Acţiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucureşti

M.I.
Piaţa de Capital /

Acţiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucureşti

Acţiunile Romgaz au fost cele mai lichide titluri în această săptămână pe Bursa de la Bucureşti, generând tranzacţii de peste 34,53 milioane de lei, urmate de acţiunile Banca Transilvania, cu schimburi de 26,18 milioane de lei şi BRD - Groupe Societe Generale, cu 14,33 milioane de lei, informează Agerpres.

În topul celor mai bune evoluţii bursiere ale săptămânii 28 octombrie - 1 noiembrie se află Farmaceutica Remedia, cu un avans de 27,91% al preţului acţiunilor, UAMT - plus 12,79% şi Bermas - 11,94%.

Pe de altă parte, cele mai slabe evoluţii au fost consemnate de acţiunile Uztel, care s-au depreciat cu 9,74%, Casa de Bucovina - Club de Munte - minus 9,73% şi COMCM - minus 5,1%.

Valoarea totală a tranzacţiilor cu acţiuni derulate în ultima săptămână pe Bursa de la Bucureşti a depăşit 122,659 milioane de lei iar cea mai bună zi de tranzacţionare a fost joi, 31 octombrie, când rulajul a fost de peste 53,34 milioane lei. Cea mai slabă zi a fost vineri, 1 noiembrie, când tranzacţiile cu acţiuni au trecut uşor de 13,64 milioane lei.

Capitalizarea pieţei a depăşit vineri 172,8 miliarde lei.

Pe segmentul principal al Bursei de la Bucureşti sunt 84 de societăţi emitente şi 28 de intermediari iar valoarea totală a tranzacţiilor derulate de la începutul anului a depăşit 8,4 miliarde de lei cu o medie zilnică de tranzacţionare de 39,98 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie