ÎN ACEASTĂ VARĂ, Noile curse charter Tel Aviv - Oradea vor aduce circa 2.000 de turişti la Băile Felix

DAN NEDELCU
Ziarul BURSA #Companii / 18 ianuarie 2016

Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings

Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings

Zborurile vor fi operate de compania Blue Air

În acest an, vor fi trei aterizări săptămânale pe aeroportul Constanţa, care vor aduce 5.000 de turişti israelieni

După ce în 2014 a deschis curse charter spre Constanţa şi Bucureşti, israelianul de origine română Meidan Butnaru pregăteşte pentru anul 2016 un nou proiect de incoming: curse charter între Tel Aviv şi Oradea. Zborurile vor avea loc săptămânal în perioada verii, vor fi operate de compania Blue Air şi vor aduce circa 2.000 de turişti în acest prim an. Potrivit lui Meidan Butnaru, director comercial al unuia dintre cei mai importanţi toroperatori din Israel, Meshek Wings, se estimează că aceşti turişti vor genera venituri de 1.800.000 de euro, luând în calcul zborurile, hotelurile, serviciile la sol şi cheltuielile personale ale turiştilor.

Turiştii vor fi cazaţi în staţiunea Băile Felix şi în municipiul Oradea, în hoteluri de 4 şi 5 stele şi vor beneficia de pachete turistice destinate familiilor şi adulţilor. Principalele atracţii pentru israelieni sunt aqua park-urile, apele termale, centrul istoric (restaurat) al oraşului Oradea, precum şi parcul naţional Munţii Apuseni.

Totodată, Meidan Butnaru va mai organiza în acest an şi trei zboruri săptămânale pe aeroportul Constanţa, pentru staţiunea Mamaia, în perioada iunie-august. În acest caz se mizează pe sosirea a circa 5.000 de persoane, număr ce îi include pe turiştii veniţi în city break-uri la Bucureşti şi aleg să se cazeze şi pe litoral. Pentru Bucureşti se estimează sosirea a 25.000 de turişti israelieni în anul 2016, aici fiind operate tot trei zboruri săptămânale, dar într-un interval mai mare de timp. Meidan Butnaru organizează ultimele două destinaţii pentru al treilea an consecutiv.

Meidan Butnaru a spus: "Ne dorim să putem opera mai multe destinaţii în România, însă, ţinând cont că suntem o companie privată, suntem limitaţi în ceea ce priveşte numărul de zboruri pe care le putem organiza într-o singură ţară. Deocamdată, încerc să dezvolt produsul România cât de mult pot din poziţia mea actuală. Îmi doresc să pot demonstra ce multe lucruri bune se pot face aici, atât pe incoming, cât şi pe outgoing. Împreună cu echipa mea, vom continua să creştem atât sejururile pe litoral (Mamaia), cât si city break-urile pentru Bucureşti şi să îmbunătăţim imaginea generală a României ca destinaţie turistică în lume".

Meidan Butnaru a reuşit să aducă peste 100.000 de turişti israelieni în România

Meidan Butnaru s-a născut într-o familie din Bacău, stabilită în Israel în anii 60, dar ai cărei membri au păstrat tradiţia şi iubirea faţă de ţara de origine. De mai bine de 13 ani el activează în domeniile turismului, aviaţiei şi învăţământului universitar - este profesor de turism şi aviaţie comercială si a ocupat mai multe poziţii în diferite firme de turism din Israel. În prezent este director comercial al toroperatorului israelian Meshek Wings Tours Ltd.

În anul 2015 Butnaru a organizat două curse pe săptămână pentru litoralul românesc, cu turişti israelieni (în perioada iulie - august), precum şi trei curse săptămânale (în perioada mai - 2 octombrie) pentru Bucureşti, ambele serii operate de compania Blue Air, pe lângă alte deplasări ale unor delegaţii din Israel.

În ultimii 5 ani, Meidan Butnaru a reuşit să devină lider în Israel, pe piaţa românească de turism. Factorii importanţi, după cum mărturiseşte el, au fost patriotismul, adaptarea rapidă pe piaţă, abilitatea de a crea produse noi şi pasiunea pentru meserie. Până acum, la vârsta lui de 30 de ani, acesta a reuşit să aducă peste 100.000 de turişti israelieni în România.

Firma Meshek Wings este unul dintre cei mai mari toroperatori din Israel şi face parte din concernul Tacam - cu afaceri de peste un miliard de dolari pe an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

27 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9453
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4182
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7622
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9300
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.6976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro