ÎN ACEST AN:ROCA Agri RDF a înregistrat venituri de 132 milioane de euro

V.G.
Piaţa de Capital / 18 noiembrie

ROCA Agri RDF a înregistrat venituri de 132 milioane de euro

Holdingul Agricol RDF, cunoscut sub brandul ROCA Agri RDF, care deţine companiile RDF Agricultură şi Adidana Agricultură, atinge performanţe de top la final de 2022, estimând o valoare de 132 de milioane de euro a veniturilor consolidate din acest an, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, RDF a primit săptămâna aceasta certificarea Deloitte "Best Managed Company". Compania se află în curs de finalizare a unei noi tranzacţii - preluarea a 100% din acţiunile companiei Dachim, jucător pe segmentul producţiei de cereale şi distribuţiei de materii prime agricole.

RDF a finalizat în 2021 o investiţie de 3 milioane de euro pentru extinderea capacităţii de depozitare şi dezvoltarea activităţii, iar la finalul T3 2022 a depăşit cifră de afaceri de 100 de mililoane de euro. Compania şi-a triplat în ultimii 3 ani suprafaţa agricolă exploatată, ajungând la 2.000 ha la finalul anului 2021, faţă de 600 ha în 2019, iar în urma tranzacţiei cu Dachim va ajunge să exploateze o suprafaţă de 4.000 ha.

Performanţele RDF au fost recunoscute săptămâna aceasta în cadrul programului Deloitte "Best Managed Companies", care a evaluat modul în care este organizat şi condus businessul raportat la bunele practici internaţionale pe baza a patru indicatori-cheie: strategia companiei, cultură şi angajament, inovaţie şi resurse, guvernanţă şi aspecte financiare. Certificarea "Best Managed Companies" este oferită companiilor antreprenoriale ale căror practici respectă un set de standarde internaţionale obiective, evaluate conform metodologiei validate de Deloitte la nivel internaţional. Companiile participante la această primă ediţie a programului au o cifră de afaceri între 10 şi 75 de milioane de euro.

"Potenţialul extraordinar al sectorului agricol, precum şi al business-urilor antreprenoriale româneşti sunt subliniate prin asemenea performanţe şi mecanisme prestigioase de recunoaştere, care aduc valoare adăugată întregii economii a României. În viitor vizăm reorganizarea companiilor din portofoliu, crearea unor centre strategice logistice, dar şi dezvoltarea unor noi mecanisme de finanţare pentru agricultura locală", declară Florin Deznan, CEO ROCA Agri RDF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro