Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”

ÎN AL TREILEA TRIMESTRU,SIF Banat Crişana a înregistrat un profit net de 55,26 milioane lei

A.C.
Piaţa de Capital /

SIF Banat Crişana a înregistrat un profit net de 55,26 milioane lei

SIF Banat Crişana (SIF1) a înregistral un profit net de 55,26 milioane lei în al treilea trimestru al acestui an, în scădere faţă de rezultatul cumulat al primelor trei trimestre ale anului 2016 ca urmare a volumului mai redus al veniturilor, potrivit unui comunicat de presă al societăţii remis Bursei de Valori din Bucureşti (BVB).

Conform sursei, activul net, a evoluat cu 19,76% faţă de valoarea de la finalul anului 2016. Astfel, valoarea activului net a atins 2.299,96 milioane lei, iar valoarea activului net unitar a crescut la 4,4447 lei pe acţiune la finalul celui de-al treilea trimestru 2017.

Capitalizarea bursieră a societăţii a crescut la 1.375 milioane lei la finalul acestui trimestru 2017 (calculată pentru toate acţiunile emise, la preţul de închidere).

În comunicat se mai menţionează: "Veniturile la 30 septembrie 2017 au fost de 67,61 milioane lei, sub nivelul perioadei similare a anului precedent, in care au fost obtinute venituri semnificative din dividende cu caracter nerecurent. Cheltuielile realizate la data de 30 septembrie 2017, in suma de 9,56 milioane lei, sunt sub nivelul celor realizate in perioada corespunzatoare a anului 2016, in principal datorita reducerii cheltuielilor operationale".

Pretul acţiunilor SIF1 a avut o creştere în primele nouă luni ale anului 2017, de la un curs de 1,8600 lei în prima zi de tranzacţionare a anului, la 2,5050 lei la finalul ultimului trimestru 2017, ceea ce reprezintă o apreciere de 34,68%.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Bravo, felicitari, sunteti mari idioti.Ati avut la dispozitie absolut tot, de la veniturile integrale (nici macar o parte din componenta de profit a veniturilor integrale nu ati acordat-o actionarilor sub forma de dividende) pana la mediu economic intern si international favorabil. Ar trebui sa plecati in bloc din conducerea SIF1 pentru ca sunteti mari incompetenti.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Corect punctat.

   Cel mai incopetent CA din toate sif-urile. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS