ÎN ANUL 2020IPROEB SA Bistriţa a realizat venituri de peste 20 de milioane de euro

S.B.
Companii / 22 aprilie 2021

IPROEB SA Bistriţa a realizat venituri de peste 20 de milioane de euro

IPROEB SA Bistriţa a realizat venituri de peste 20 de milioane de euro în 2020 şi prognozează pentru anul în curs o creştere cu 7%, în urma unor investiţii de circa 1 milion de euro, potrivit Bistrita Business.

De asemenea, în 2021 profitul brut prognozat va fi mai mare cu 123%.

Totodată, la Adunarea Generală a Acţionarilor a IPROEB SA, din 9 martie 2021, Mihai Marin, specialist în optimizarea şi structurarea proceselor de business, economist şi absolvent MBA, a fost ales în fruntea Consiliului de Administraţie.

"Pe termen mediu gândim un amplu program de reorganizare si retehnologizare ce va avea ca finalitate consolidarea poziţiei noastre în piaţă, menţinerea IPROEB în topul celor mai mari jucători din România şi nu numai. În 2021 vom continua procesul de dezvoltare prin realizarea unor investiţii de anvergură, care vor duce la eficientizarea şi creşterea capacităţii de producţie, diversificarea portofoliului de produse, precum şi la cresterea calităţii produselor şi a productivităţii pe fluxurile de fabricaţie. Estimăm ca în acest an rezultatele să fie la nivelul stabilit prin Bugetul de Venituri si Cheltuieli, urmând ca în perioada 2022-2025 să înregistrăm o creştere semnificativă a principalilor indicatori financiari." a declarat Mihai Marin, preşedintele Consiliului de Administraţie al IPROEB.

"Per ansamblu, piaţa cablurilor din România va continua şi în 2021 să fie extrem de concurenţială şi dependentă de marile investiţii din infrastructura energetică a ţării, ea putând fi profund afectată de instabilitatea şi volatilitatea ridicată a preţurilor principalelor materii prime (cupru, aluminiu, polietilene şi PVC)." a mai adăugat Mihai Marin.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Un sef de excepție. Am lucrat impreuna in Unicredit timp de 4 ani. Un adevarat ,,creator de echipe,, Mult succes in continuare.

  1. STATI PUTIN , NU VA GRABITI , DOAMNA MIHAELA !!! STIU PRECIS CA , LA IPROEB , BANTUIE SI GASCA LUI DRAGOI , DE LA SIF 1 !!! SA VEDEM DACA O SA-L LASE IN PACE !!! IN ROMANIA , ASTIA PANGARESC , TOT CE ATING !!! EU SANT INDOIT !!!

   Stati liniștiti. Daca a venit acolo, nu pleacă pana nu pune totul la punct. Am lucrat impreuna timp de 7 ani. E o persoana destul de severa, dar culmea toata lumea il adora si respecta. Un profesionist de top

  Pe cand lucra la Vrancart ca si furnizor, ne-am intersectat de cateva ori. Într-adevăr o persoana corecta si super Ok profesional vorbind. Doar ca întotdeauna in negocieri a fost destul de rigid si nu prea am avut câștig de cauza.

  Păcat ca tara asta are foarte putini oameni de talia D-lui Marin. Cel mai bun sef avut ever.

  Mult succes in noul proiect si il asteptam sa se reîntoarcă  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

21 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9449
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3614
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7821
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9178
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.2300

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro