ÎN ANUL 2020UCMS by AROBS a înregistrat o cifra de afaceri de 1,4 mil euro

G.U.
Companii / 04 martie

Ionuţ Gherle, Director General UCMS by AROBS

Ionuţ Gherle, Director General UCMS by AROBS

UCMS by AROBS, una dintre cele mai inovatoare companii româneşti, specializată în dezvoltarea de soluţii integrate de management al resurselor umane, anunţă o cifră de afaceri de 1,4 mil. euro, în creştere cu 28% faţă de anul anterior, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. În 2020, echipa UCMS by AROBS a lucrat pentru implementarea a peste 15 proiecte pentru clienţii noi din portofoliu.

Odată cu creşterea business-ului pe cele cinci verticale principale, Producţie & Automotive, BPO, banking, retail, IT, compania îşi consolidează poziţia favorabilă pe piaţa de dezvoltare de software de management al resurselor umane şi payroll din România. În acest sens, cele mai importante obiective pe anul în curs şi pentru anul viitor sunt funcţionalităţile noi privind semnătura electronică, modulul de work from home / hybrid, onboarding online şi e-learning, sistem de raportare şi analiză date etc.

"UCMS by AROBS oferă companiilor româneşti cheia spre eficientizarea proceselor prin tehnologizarea şi digitalizarea soluţiilor de management al resurselor umane şi payroll. În actualul context global, organizaţiile care conduc echipe remote au nevoie de instrumente digitale. Cea mai extinsă transformare din ultimii ani a fost schimbarea completă de la procesele tradiţionale manuale de resurse umane la procese digitale automatizate. În timp ce majoritatea companiilor şi-au început deja călătoria de transformare digitală în resurse umane şi payroll, 2020 a fost o revelaţie pentru cei care nu au făcut-o. Provocările gestionării resursei umane la distanţă în timpul unei pandemii globale au evidenţiat necesitatea ca fiecare companie să adopte procese digitale de HR & payroll", a declarat Ionuţ Gherle, Director General UCMS by AROBS.

Potrivit sursei citate, UCMS by AROBS, una dintre primele companii producătoare de soluţii integrate de management al resurselor umane şi salarizare din România, a intrat în al 25-lea an de activitate. În perioada următoare, compania se va concentra pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, eficientizarea şi dezvoltarea produselor, precum şi pe investiţii în direcţia dezvoltării echipei.

"Suntem o echipă de 40 de programatori şi consultanţi care inovează constant pentru a susţine transformarea digitală a proceselor din departamentele de HR & Payroll", a adăugat Ionuţ Gherle, Director General UCMS by AROBS.

Conform comunicatului, echipele din Cluj-Napoca şi Bucureşti sunt dedicate proiectelor dezvoltate pentru clienţii din toată ţara, UCMS by AROBS dorind ca până la finalul anului să atragă noi oameni pasionaţi în dezvoltarea de soluţii software pentru resurse umane şi salarizare.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluţii software inovatoare de HR şi payroll, True HR şi dp-Payroll, care oferă servicii integrate de management al resurselor umane şi salarizare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9245
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1111
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4560
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6701
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.0234

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro