ÎN ANUL 2021Atu Tech a înregistrat vânzări de 64 de milioane de lei

S.B.
Companii / 28 ianuarie

Atu Tech a înregistrat vânzări de 64 de milioane de lei

Atu Tech (a2t.ro) a încheiat anul 2021 cu vânzări de 64 de milioane de lei (13 milioane de euro), în creştere cu 10% faţă de anul anterior, şi mizează pe o creştere de 15% în 2022, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Creşterea estimată pentru 2022 va fi susţinută de investiţii de 1 milion de euro, în consolidarea poziţiei de lider pe piaţă, diminuarea timpilor de livrare a coletelor, creşterea numărului de produse listate în site, la peste 15.000, şi suplimentarea stocurilor pentru toate categoriile, concomitent cu mărirea echipei.

"Menţinem ritmul investiţiilor şi în 2022, când ne vom concentra pe îmbunătăţirea experienţei de utilizare, o parte din investiţii mergând către platforma din spatele site-ului, pentru a permite, pe de-o parte, navigarea mai uşoară şi mai rapidă în site şi, pe de altă parte, pentru simplificarea procesului de achiziţie. Vom direcţiona investiţii şi către îmbunătăţirea segmentului de logistică şi a proceselor interne, astfel încât să putem livra mai rapid comenzile către clienţi", spune Sorin Felea, director Atu Tech.

Planul Atu Tech de dezvoltare de anul acesta vizează şi majorarea stocurilor de produse cu peste 50% faţă de anul trecut, ca răspuns la problemele de aprovizionare resimţite peste tot în lume, dar şi pentru eficientizarea timpilor de livrare. Totodată, suplimentarea stocurilor de produse de securitate vine în sprijinul cererii de astfel de soluţii, aflată pe un trend ascendent în ultimii doi ani.

"Anul trecut, cele mai vândute produse au fost echipamentele de supraveghere video, sistemele de alarmă, control acces şi automatizările de porţi, urmate de sistemele SMART HOME. Şi în 2022 estimăm că produsele cele mai căutate vor fi tot sistemele de supraveghere video. De aceea, ne vom adapta oferta astfel încât să avem în portofoliul nostru produse de ultimă generaţie, la rezoluţii mari şi cu caracteristici tehnice extrem de utile, pe care să le livrăm rapid clienţilor noştri, la preţuri convenabile", mai spune Sorin Felea.

Anul acesta, Atu Tech va finaliza investiţia începută în 2021 în noul sediul logistic, şi va beneficia de o zonă de depozitare de 4 ori mai mare decât cea actuală. În plus, procesul logistic va fi automatizat, fluxul comenzilor desfăşurându-se astfel mai rapid.

Atu Tech vizează şi creşterea numărului de salariaţi, la peste 80 de persoane până la finalul anului, compania având disponibile 10 noi poziţii în plus faţă de 2021, pe departamentele: Vânzări, Logistică şi Marketing.

Resurse importante vor fi direcţionate în 2022 şi către dezvoltarea reţelei naţionale de instalatori autorizaţi de sisteme de securitate, ţinta Atu Tech pentru anul acesta fiind de 1.500 de instalatori. Cu peste 1.000 de instalatori parteneri în prezent, Atu Tech este compania cu cea mai mare reţea de instalatori de sisteme de securitate din România şi cea mai accesată soluţie "all in one" pentru clienţi. Aceştia pot achiziţiona atât sistemele de securitate, cât şi serviciile de instalare şi mentenanţă necesare, beneficiind de un pachet complet de produse şi servicii într-un singur loc, într-un proces uşor şi transparent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

19 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9474
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7141
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8270
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8404
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.8333

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
piperea.ro
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro