ÎN ANUL 2021Tradesilvania a înregistrat 200 de milioane de euro active totale, tranzacţionate în platformă

S.B.
Piaţa de Capital / 18 ianuarie 2022

Tradesilvania a înregistrat 200 de milioane de euro active totale, tranzacţionate în platformă

Tradesilvania, companie românească de investiţii în criptomonede şi gestionare de asseturi digitale, anunţă înregistrarea unei cifre record de 200 milioane euro active totale tranzacţionate în platformă pentru anul 2021, într-un comunicat remis redacţiei.

O creştere record, de 600%, a fost observată şi asupra bazei de clienţi persoane juridice, care au investit în criptomonede şi bunuri digitale, iar trendul se menţine şi la început de 2022.

Platforma oferă acces la 44 de criptomonede, 101 de parităţi crypto, un portofel electronic securizat şi o aplicaţie mobilă care permite utilizatorului să acceseze portofoliul de oriunde şi oricând, răspunzând astfel interesului în creştere al românilor pentru zona de criptomonede.

"Anul 2021 a reprezentat pentru noi un an de dezvoltare pe toate segmentele, atât la nivel de produs, prin dublarea numărului de monede puse la dispoziţia clienţilor, implementarea serviciului de savings, cel de trading automat etc. cât şi la nivel de echipă, unde am reuşit să dezvoltăm poate cel mai performant şi complet cadru de conformitate, fiind în acest moment în dialog direct cu autorităţile pentru reglementarea suplimentară şi dezvoltarea legislaţiei specifice şi în România. Evoluţia clienţilor persoane juridice, printre care mai multe companii listate la BVB, nu a fost o surpriză pentru noi. Procentul de creştere ne-a surprins, mai ales în lipsa unor acţiuni de marketing cu scopul de atragere de companii. Creşterea de 600% indică faptul că România este tot mai pregătită pe subiectul investiţiilor în bunuri digitale cu o dinamică crescută, inclusiv crypto." a menţionat Ciprian Dobrescu, CEO Tradesilvania.

Interesul românilor se poate vedea şi prin faptul că EGLD (prima monedă crypto românească, lansată de ELROND) are o valoare 1 la 1 cu capitalizarea acţiunilor Băncii Transilvania (indice TLV la BVB), poziţionându-se într-un moment de vârf şi la 2:1.

Prin soluţiile de încărcare a portofelului digital gratuit, prin plata cu card VISA sau MasterCard sau prin plata prin transfer bancar cu RON sau EUR, Tradesilvania este unul dintre puţinele exchange-uri de monede digitale care oferă acces la sistemul blockchain şi achiziţia de criptomonede direct către cumpărător, cu un comision de 0%, fără alte comisioane ascunse şi cu un serviciu de suport clienţi disponibil în limbile română şi engleză.

Tradesilvania este singurul exchange din România şi printre puţinele din Europa care a obţinut certificarea ISO 27001 - securitatea informaţiilor şi ISO 9001 - managementul organizaţiei.

"În spatele platformei Tradesilvania stau 7 ani de dezvoltare tehnică continuă prin aplicarea celor mai noi tehnologii şi peste 5 ani de integrare continuă cu parteneri din domenii precum cel bancar, instituţional, parteneri de infrastructură tehnică ceea ce ne permite să reprezentăm cu succes România pe harta crypto a Europei, la acest moment deservind şi clienţi din Spaţiul Economic European." a declarat Răzvan Moldovan, Deputy CEO Tradesilvania.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. 3..2..1.. Start la hater-eala

    Bravo, flacai!

    Cu singura observatie ca crypto distracția s-a încheiat, încă mai e timp sa cumpărați dolari la loc...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6818
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1289
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8284
Gram de aur (XAU)Gram de aur356.8240

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb