Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

ÎN CADRUL ROMANIAN HEALTHCARE AWARDSSpitalul Judeţean Timişoara a fost numit "Spitalul Anului"

A.P.
Miscellanea /

Spitalul Judeţean Timişoara a fost numit "Spitalul Anului"

Spitalul Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" din Timişoara a fost declarat "Spitalul anului" în România, premiu acordat de un juriu internaţional, format din specialişti din 12 ţări, în cadrul "Romanian Healthcare Awards", prima şi cea mai amplă competiţie dedicată medicilor, echipelor medicale şi spitalelor din ţară, a anunţat Agerpres.

Cei aproape 30 de membri ai juriului au confirmat că la Spitalul Judeţean Timişoara, finalist într-o luptă strânsă alături de unităţi sanitare cu nume mari din Bucureşti, Cluj şi Iaşi, inovaţia şi excelenţa în domeniul sănătăţii sunt priorităţile pe care instituţia se bazează pentru a aduce sănătate ca în Occident, la noi acasă, arată Pătraşcu, într-o postare pe facebook.

"Un premiu care mă onorează şi pe care îl dedic, în totalitate, echipei Spitalului Judeţean Timişoara, fără de care nu am fi răzbit în faţa celui mai mare inamic din ultimul secol, SARS-CoV-2, fără de care nu am fi reuşit să transpunem idei de pe hârtie în practică şi fără de care nu am fi putut îndrăzni să credem că se poate. Pentru a lupta trebuie să îndrăzneşti, să crezi, să ai curaj şi chiar să rişti, dar atunci când ştii că te poţi baza pe întreaga echipă, poţi spune că lupta e ca şi câştigată. Am preluat acest mandat cu un val de scepticism venit din exterior (fiind privit - n.r.) ca un tânăr fără destulă experienţă în domeniu, poate cu o viziune, dar nu foarte clară, poate o greşeală. Dar am dovedit că se poate face performanţă, am demonstrat că putem să facem un proiect unic în ţară în valoare de 52 milioane de euro, atât de necesar pentru pacienţii din vestul ţării, proiect care ne-a clasat pe primul loc în faţa a sute de spitale româneşti", afirmă Raul Pătraşcu.

În campusul spitalului se va construi, pentru început, o clădire modernă cu unitate de primiri urgenţe, terapie intensivă, săli de operaţie şi centru de mari arşi, toate la cele mai înalte standarde.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Spitalizarea României, religia virusului, dictatura FIAREI medicale nu au cum sa fie obiect de laudă și mândrie întrucât înseamnă fascism oribil. Facerea de bine in mod obligatoriu, cu forța, cu seringa într-o mână și sabia în cealaltă înseamnă totalitarism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie