ÎN CAZUL UNUI ISTORIC FĂRĂ SANCŢIUNI AL CLIENTULUIOMNIASIG acordă reduceri la asigurările Casco şi RCA

G.U.
Bănci-Asigurări / 11 martie

OMNIASIG acordă reduceri la asigurările Casco şi RCA

OMNIASIG Vienna Insurance Group continuă dezvoltarea de soluţii create în beneficiul clienţilor săi şi recompensează comportamentul responsabil în trafic printr-o nouă facilitate oferită pentru asigurările auto - Casco şi RCA, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, persoanele fizice care, la momentul solicitării unei oferte pentru o poliţă de asigurare RCA sau Casco, prezintă un istoric de sancţiuni fără abateri în ultimii doi ani, document emis de Poliţia Rutieră, vor beneficia de următoarele reduceri:

- RCA: reducere de 5% din prima aferentă poliţei

- Casco: reducere de 7% din prima aferentă poliţei

- În cazul achiziţiei celor două poliţe în acelaşi timp, pentru acelaşi autovehicul, clienţii pot beneficia de o reducere de 10% aplicată primelor aferente celor două poliţe.

"OMNIASIG s-a implicat mereu în susţinerea şi promovarea unui comportament responsabil în trafic, în vederea reducerii accidentelor pe şoselele din România. Astfel, considerăm că este responsabilitatea noastră de a promova şi de a încuraja un comportament rutier corect, prin strategia companiei în ceea ce priveşte linia asigurărilor auto. Cunoaştem cu toţii faptul că la nivel european România prezintă, statistic, unul dintre cele mai ridicate riscuri în trafic, iar prin acest demers urmărim să sprijinim şi să stimulăm responsabilitatea la volan şi recompensăm astfel asiguraţii care prezintă dovada acestei responsabilităţi, pentru un trafic mai sigur", a declarat Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Conform comunicatului, pentru acordarea acestor reduceri, clienţii trebuie să nu fi primit nicio sancţiune în trafic, în ultimii doi ani, din partea Poliţiei Rutiere. Istoricul de sancţiuni este un formular standard, eliberat de către Poliţia Română în urma unei cereri individuale, formular care cuprinde evidenţa permiselor de conducere reţinute şi a sancţiunilor aplicate conducătorilor auto. Modelul de cerere poate fi regăsit pe pagina web a Poliţiei Rutiere, la secţiunea cereri tipizate, punctul 3, Anexa 2. Formularul standard emis de Poliţia Rutieră nu trebuie să fie mai vechi de 30 de zile în momentul solicitării unei oferte pentru o poliţă de asigurare.

Istoricul poate fi obţinut în urma unei cereri către Poliţia Rutieră în raza căreia titularul permisului de conducere are reşedinţa.

De asemenea, având în vedere prevederile Legii nr. 20/2022 privind completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, OMNIASIG este în pregătiri şi pentru a recompensa clienţii care vor face dovada parcurgerii unui curs de formare în vederea pregătirii speciale privind conducere auto defensivă.

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro