Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN CIUDA ACŢIUNILOR "NEJUSTIFICATE" ALE SUAHuawei - încrezător în ceea ce priveşte supravieţuirea

A.T.
Companii /

Huawei - încrezător în ceea ce priveşte supravieţuirea

Gigantul chinez în tehnologie, Huawei, rămâne devotat clienţilor săi, deschis inovaţiei şi dezvoltării, a declarat preşedintel Huawei prin rotaţie, Guo Ping, în cadrul celui de-al XVII-lea Summit anual al Analiştilor Globali în Shenzhen.

Domnia sa a precizat că Huawei s-a străduit să supravieţuiască şi să meargă mai departe, în ciuda faptului că multe tehnologii au devenit indisponibile, în ultimul an.

Guo Ping a comparat Huawei cu un avion care a încasat mai multe gloanţe, după ce anul trecut gigantul chinez s-a aflat pe lista neagră a SUA, confruntându-se astfel cu sancţiuni, iar la începutul anului a avut parte de "turbulenţe" din cauza crizei coronavirus.

Preşedintele companiei a subliniat însă că Huawei navighează pe un curs pentru supravieţuire.

Guo Ping a precizat că Huawei are o contribuţie de lungă durată în mod activ pentru industria ICT.

Reprezentantul gigantului chinez a precizat: "Încă de la fondarea sa, Huawei s-a angajat să aducă digitalul cât mai multor oameni şi organizaţii pentru a încuraja progresul la nivel global. În ultimii peste 30 de ani, Huawei a implementat peste 1.500 de reţele în peste 170 de ţări şi regiuni, deservind peste 3 miliarde de utilizatori din toată lumea. De asemenea, noi oferim dispozitive inteligente pentru peste 600 de milioane de consumatori finali. Acţiunile SUA împotriva Huawei nu vor aduce prejudicii doar companiei Huawei, ci şi experienţei clienţilor şi consumatorilor care folosesc produsele şi serviciile Huawei".

În opinia domniei sale infrastructura ICT reprezintă fundaţia unei lumi inteligente, iar până în anul 2025, economia digitală va reprezenta o industrie cu o valoare de 23 triliarde de dolari americani.

Guo Ping a mai adăugat că industria ICT are un mare potenţial, având mai multe oportunităţi decât provocări pentru industria ICT.

"Pe viitor, Huawei va continua să investească şi să inoveze în trei domenii: conectivitate, tehnologie de calcul şi dispozitive inteligente. Vom lucra împreună cu clienţii, partenerii, organizaţiile de standardizare şi toţi ceilalţi jucători din industrie din domenii precum lanţurile de aprovizionare, standarde şi cultivarea talentelor pentru a încuraja colaborarea deschisă, a promova dezvoltarea industriei şi de a explora împreună viitorul", a explicat preşedintele prin rotaţie al Huawei.

Totodată, Guo Ping a mai spus că tendinţa către globalizare nu trebuie şi cel mai probabil nu va fi suprimată, iar fragmentarea lanţurilor de aprovizionare va avea un impact sever asupra întregii industrii.

Domnia sa a adăugat:"Astăzi, lumea este un sistem integrat de colaborare. Tendinţa către globalizare nu trebuie, şi probabil nu va fi suprimată. Standardele şi lanţurile de aprovizionare fragmentare nu folosesc nimănui, iar fragmentarea şi mai mare va avea un impact sever asupra întregii industrii de profil. Industria, în ansamblul său, ar trebui să conlucreze pentru a întări protecţia proprietăţii intelectuale, a asigura o competiţie corectă, a proteja standardele globale unitare şi a promova un lanţ de aprovizionare global bazat pe colaborare."

Ediţia din acest an a Summit-ului anual al Analiştilor Globali în Shenzhen a fost difuzat şi online. În cadrul evenimentului s-au alăturat peste 2.000 de analişti, lideri de opinie şi reprezentanţi media din partea unei game largi de industrii, inclusiv telecom, internet şi financiară. Au fost astfel discutate împreuna modurile de conlucrare în industria de profil pentru a depăşi perioadele dificile, a obţine rezultate win-win şi a accelera apariţia unei lumii inteligente.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS