Abonament gratuit

ÎN COMPARAŢIE CU TRIMESTRUL III DIN 2018:Vodafone România, venituri totale consolidate în scădere cu 0,1%, în trimestrul III

I.M.A.
Piaţa de Capital /

Vodafone România, venituri totale consolidate în scădere cu 0,1%, în trimestrul III

Vodafone România, a anunţat că veniturile totale consolidate au valoarea de 232 milioane de euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019, cu o scădere de 0,1% în bază organică în comparaţie cu perioada similară a anului trecut. Baza totală de clienţi este de 11 milioane.

Ca urmare a finalizării procesului de achiziţie a UPC România în date de 31 iulie 2019, rezultatele pentru acest trimestru includ, de asemenea, cifrele raportate de UPC România pentru lunile august şi septembrie 2019, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Valoarea ARPU mobil a fost de 5.3 euro în trimestrul încheiat la 30 septembrie 2019.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone şi UPC România, a declarat: "A fost un trimestru foarte dinamic atât pentru noi, cât şi pentru piaţa de telecomunicaţii din România. La nivel de industrie, am remarcat un interes în creştere privind digitalizarea societăţii. Pentru Vodafone România, ultimele luni au fost marcate de multe activităţi cu rezultate extraordinare, întrucât am pornit într-o nouă călătorie alături de colegii noştri din UPC. Am început deja să lucrăm împreună şi ne-am străduit să oferim cât mai repede beneficii clienţilor Vodafone şi UPC. Astfel, în doar câteva săptămâni, am reuşit să lansăm primele oferte comune de mobil şi fix, furnizând beneficii variate tuturor clienţilor noştri. Această tranzacţie este foarte importantă pentru noi, deoarece ne permite să continuăm să facem lucrurile la care ne pricepem cel mai bine, mai precis să inovăm şi să oferim cele mai bune produse şi servicii clienţilor noştri. Vom continua să ne dezvoltăm pe baza potenţialului extins, să punem accentul pe oportunităţile de convergenţă de care dispunem, prin îmbinarea celor mai bune elemente ale Vodafone şi UPC, şi să oferim chiar şi mai multe beneficii tuturor utilizatorilor români de telecomunicaţii.

De asemenea, Vodafone şi-a îndreptat în această perioadă investiţiile în performanţa reţelei pentru a-şi menţine superioritatea privind acest aspect. Mai mult decât atât, am lansat tehnologii mobile de ultimă generaţie, fiind, din nou, primul operator din România, şi printre primii din întreaga lume, care să furnizeze servicii comerciale 5G, disponibile în acest moment în câteva judeţe din ţară încă din luna mai 2019.

Avem multe planuri pentru următoarea perioadă. Suntem gata să aducem şi mai multă inovaţie şi tehnologii avansate pe piaţa locală, având ca scop principal să contribuim la digitalizarea României".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie