Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19TBI Bank donează 250 de mii de lei pentru nevoile sistemului medical

M.I.
Bănci-Asigurări /

TBI Bank donează 250 de mii de lei pentru nevoile sistemului medical

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru a acoperi nevoile neaşteptate ale sistemelor de sănătate în contextul crizei provocate de noul coronavirus, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre. Potrivit sursei citate, banca vrea să se asigure că fondurile vor avea impact, astfel că va furniza echipamente specifice instituţiilor în nevoie.

Petr Baron, CEO TBI, a declarat: "În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevăraţii eroi care lucrează zi şi noapte în spitale pentru binele societăţii. Angajaţii din sistemul medical poartă o greutate enormă pe umerii lor - noi, cei de la TBI Bank, putem doar spera că donaţia noastră umilă îi va ajuta".

TBI Bank subliniază că scopul principal al companiei este ca toată lumea să fie în siguranţă, de la clienţii şi miile de angajaţi TBI, până la familiile acestora şi la întreaga societate în ansamblu. În contextul pandemiei cu COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienţi şi angajaţi, inclusiv furnizarea de dezinfectanţi, activarea procedurii de lucru de acasă pentru angajaţii unde acest lucru este posibil şi orare diferite pentru echipele din sediile centrale care nu pot lucra de acasă. Totodată, TBI Bank dezinfectează cu regularitate birourile şi sucursalele, respectând măsurile stabilite de autorităţile abilitate, şi recomandă clienţilor să utilizeze canalele digitale disponibile în interacţiunea cu banca.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bravo TBI Bank, singura banca de până acum ...de care am auzit eu, care a facut donații...Oricum la dobânda la care a dat creditele TBI...de 25%...are profit destul..

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS