ÎN CRIZA GENERATĂ DE COVID-19:Visual Fan plănuieşte producerea de echipamente de protecţie medicale la Braşov

M.A.
Companii / 07 aprilie 2020

Lucian Peticilă

Lucian Peticilă

Compania Visual Fan SRL, deţinătoarea brandului local Allview, a achiziţionat la cele mai bune preţuri, consumabile medicale pentru o serie de parteneri, organisme şi instituţii de sănătate publică şi private, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, aceste demersuri au fost posibile datorită istoriei îndelungate, de mai bine de 20 ani, pe care Visual Fan o are cu partenerii chinezi. De asemenea, compania a achiziţionat într-un proces accelerat, echipamente de protecţie şi accesorii medicale, primele comenzi fiind deja onorate.

Lucian Peticilă, CEO Allview, a declarat: "Prioritatea noastră este protejarea oamenilor în paralel cu sprijinirea eforturilor naţionale şi globale de combatere a răspândirii coronavirusului."

În perioada următoare, compania îşi propune să achiziţioneze un echipament de producţie măşti, ca măsură de diversificare a capacităţii de producţie şi asamblare de la Braşov, pe fondul crizei generate de COVID-19.

Ca parte a efortului comun împotriva pandemiei, compania continuă acţiunile de sprijin prin donarea de echipamente de protecţie şi consumabile medicale, având valori considerabile, instituţiilor de sănătate publică şi private, precum şi unor ONG-uri, pentru a contribui la reducerea suprasolicitării sistemului de sănătate românesc. Compania îşi ia angajamentul de a continua acest demers, pe toată perioada crizei sanitare.

"Oferim sprijinul nostru, eroilor din prima linie, care luptă neobosit împotriva răspândirii virusului, zi de zi. Îmi place să gândesc că aşa arată o lume normală, în care fiecare dintre noi pune umărul pentru celălalt. Îmi place să cred că ne vom păstra şi dezvolta aceste comportamente pozitive şi după ce vom fi depăşit criza de sănătate." a spus Lucian Peticilă, CEO Allview.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

27 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9453
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4182
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7622
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9300
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.6976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro