ÎN DATA DE 2 SEPTEMBRIEAcţionarii TeraPlast sunt convocaţi pentru alegerea administratorilor societăţii

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Companii /

Acţionarii TeraPlast sunt convocaţi pentru alegerea administratorilor societăţii

Conducerea TeraPlast (TRP) a convocat acţionarii pentru data de 2 septembrie în vederea alegerii membrilor Consiliului de Administraţie al Societăţii, precum şi pentru stabilirea perioa-dei de valabilitate a mandatului membrilor administratorilor, cu începere de la data de 14 septembrie 2019, se arată într-un raport al emitentului remis la finele săptămânii trecute Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

"Propunerea Consiliului de Administratie este ca durata mandatului administratorilor să fie de un an", se menţionează în comunicatul Tera-Plast.

În prezent, Consiliul de Adminis-traţie al emitentului este compus din cinci membri, respectiv: Dorel Goia (preşedinte), Sorin Olaru (administrator independent neexecutiv), Alexandru Stânean (administrator executiv, ce deţine şi fotoliul de director general al companiei), Magda-Eugenia Palfi-Tirău (administrator neexecutiv) şi RSL Capital Advisors reprezentată prin Răzvan Ştefan Lefter (administrator neexecutiv).

Alte puncte aflate pe ordinea de zi a adunării acţionarilor din data de 2 septembrie sunt numirea atât a auditorului financiar intern al societăţii, cât şi cel extern, stabilirea perioadei de valabilitate a mandatului acestora, precum şi a remuneraţiei cuvenite.

Grupul TeraPlast a obţinut, în primul trimestru din acest an, un profit net de 3,31 milioane de lei, în comparaţie cu o pierdere de 1,07 milioane de lei înregistrată în primele trei luni din anul anterior.

Cifra de afaceri a urcat cu 34% la finele lunii martie a anului curent, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului anterior, de la 130,72 milioane de lei la 31 martie 2018 la 174,64 milioane de lei la 31 martie 2019.

Pentru întregul an 2018, profitul net consolidat al TeraPlast a fost de 23,1 milioane de lei.

Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România şi Serbia, Wetterbest (Depaco), Tera­Glass şi TeraPlast Ungaria, iar din aprilie 2019, business-ul de reciclare la nivel de grup se desfăşoară prin compania TeraPlast Recycling.

Cel mai mare acţionar al TeraPlast este Dorel Goia, cu o deţinere de 46,83%.

Valoarea de piaţă a emitentului la BVB se ridică la circa 338,2 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
ADAMA
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie