ÎN DATA DE 22 IUNIE SAI Muntenia Invest convoacă AGA pentru alegerea Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 13 mai

SAI Muntenia Invest convoacă AGA pentru alegerea Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor SIF Muntenia

Acţionarii SIF Muntenia (SIF4) sunt convocaţi, în data de 22 iunie, în vederea alegerii membrilor Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor societăţii pentru un mandat de patru ani, conform unui raport al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF-ului, publicat ieri pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În acest moment, Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor este compus din preşedintele Ştefan Dragoş Gioga şi membrii Mihai Chişu şi George - Alin Ştefan.

La adunarea acţionarilor SIF Muntenia din luna noiembrie a anului trecut, când pe ordinea de zi s-a aflat inclusiv revocarea administratorului SIF-ului, la cererea lui Ben Madadi care pe atunci era cel mai mare investitor al societăţii, niciunul dintre membrii Consiliului nu a fost prezent.

Între acţionarii SIF-ului se află fonduri cu au cumpărat acţiuni SIF4 cu banii proveniţi chiar de la SIF Muntenia sau/şi SIF Banat-Crişana, ce deţine SAI Muntenia Invest. După acuzaţiile Asociaţiei Administratorilor la SIF-uri privind folosirea banilor SIF4 pentru cumpărarea prin terţi şi folosirea acţiunilor proprii, precum şi existenţa unor conflicte de interese, unele pachete de acţiuni achiziţionate cu banii SIF4 au fost cumpărate de SIF Banat-Crişana şi SIF Oltenia.

SIF Muntenia a raportat pentru luna aprilie o Valoare Unitară a Activului Net (VUAN) de 2,4547 lei, care raportată la preţul acţiunii SIF4 de ieri, de 1,2 lei, oferă un discount de tranzacţionare de circa 50%.

Evaluarea bursieră a societăţii de investiţii financiare este de 941 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro