ÎN DATA DE 6 FEBRUARIEConstantin Frăţilă a cumpărat 73.000 de acţiuni SIF Transilvania

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Constantin Frăţilă a cumpărat 73.000 de acţiuni SIF Transilvania

Tranzacţiile au fost efectuate cu încălcarea prevederilor privind abuzul de piaţă, se menţionează în raportul SIF-ului din Braşov

Constantin Frăţilă, membru în Consiliul de Supraveghere şi acţionar important al SIF Transilvania (SIF3) a achiziţionat, în şedinţa de tranzacţionare din data de 6 februarie a acestui an, 73.000 de acţiuni SIF3, se arată într-o notificare a societăţii de investiţii financiare remisă, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Tranzacţiile au fost făcute cu încălcarea art. 19 alin. 11 din Regulamentul (UE) nr. 596/2014 privind abuzul de piaţă, se mai menţionează în comunicarea SIF-ului, care a sesizat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în vederea dispunerii de măsuri legale.

Conform prevederilor menţionate, personalul care exercită responsabilităţi de conducere în cadrul unui emitent nu derulează nici o tranzacţie în nume propriu sau în contul unei terţe părţi, direct sau indirect, legată de acţiunile sau titlurile de creanţă ale emitentului sau de instrumente financiare derivate sau de altă natură legate de acestea, pe durata unei perioade închise de 30 de zile calendaristice înainte de anunţarea unui raport financiar intermediar sau al unui raport financiar de sfârşit de an pe care emitentul are obligaţia să îl publice.

În data de 19 februarie, SIF Transilvania îşi va publica rezultatele financiare anuale preliminare pentru exerciţiul financiar din anul 2019, potrivit datelor publicate de societate pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Achiziţiile au fost realizate la preţul de 0,446 lei/unitate, valoarea întregului pachet ridicându-se la la circa 32.560 de lei.

Constantin Frăţilă a revenit recent în funcţia de membru al Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania după ce a obţinut, în instanţă, anularea deciziei ASF prin care supraveghetorul pieţei noastre de capital i-a retras autorizarea din această funcţie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Buna ziua.

    Se pot vinde undeva actiunile Sif Transilvania? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie