Gala BURSA 2019Gala BURSA 2019
Revista BURSA Construcţiilor

ÎN DOSARUL CARE VIZEAZĂ VIZITA LUI DRAGNEA ÎN SUA ÎN 2017:George Maior, audiat în calitate de martor la DNA

I.A.M.
Anticorupţie /

George Maior (Sursă foto: Twitter)

George Maior (Sursă foto: Twitter)

George Maior, ambasador al României în SUA şi fost director al SRI, are calitatea de martor într-un dosar de corupţie. El este audiat la sediul DNA, transmite Digi24.ro.

Potrivit informaţiilor apărute in spaţiul public, audierea ar avea legătură cu vizita efectuată de fostul lider PSD Liviu Dragnea în SUA în anul 2017.

De altfel, la finalul anului trecut, fostul preşedinte PSD spunea că are informaţii potrivit cărora i-a fost făcut un dosar penal cu privire la deplasarea sa în America, atunci când Liviu Dragnea a participat la ceremonia de învestire a lui Donald Trump în calitate de preşedinte al SUA. În fotografiile apărute publice la acera vreme, fostul lider PSD se vedea în cadru cu Sorin Grindeanu şi Donalt Trump.

Elliott Broidy este cel care i-a invitat, în calitatea sa de vicepreşedinte al Comitetului de învestire a preşedintelui Statelor Unite, pe liderul PSD Liviu Dragnea şi pe fostul premier Sorin Grindeanu la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, din ianuarie 2017, potrivit sursei citate.

Ulterior, procurorii au deschis o anchetă în care era vizat Elliot Broidy, acesta fiind acuzat că şi-a folosit influenţa pentru consolidarea relaţiilor de afaceri cu lideri străini, potrivit Associated Press.

Procurorii anchetează dacă Broidy şi-a folosit influenţa pe lângă preşedintele Donald Trump pentru câştiguri persoanle şi încălcarea Legii privind Practicile Străine Ilegale, care interzice cetăţenilor americani să ofere oficialilor străini beneficii pentru a obţine avantaje economice. Aceste beneficii se referă la invitaţia adresată oficialilor străini la procedura de învestitură a lui Donald Trump.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Astfel celebreaza Maior ultima victorie impotriva lui Dragnea. Vizita pe care i-a aranjat-o lui Johannis i-a dat prilejul si dreptul sa militeze pentru interzicerea dreptului familiei Dragnea de a intra in SUA (trambita finul sau Ponta de 6 luni interzicerea )astfel ca interesele romaniei au fost bine reprezentate. Nu ne putem dori nimic mai mult decat un ambasador uitat de la destituire de catre Dancila, care organizeaza pelerinaje in SUA candidatilor la presedentia romaniei, indatorandu-i pe toti. Urmeaza pelerinajul organizat de Maior pentru Barna pentru ca marele ganditor de Cluj trebuie sa-l faca si pe Barna dator.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Really ????

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS