Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN LUNA SEPTEMBRIEAmazon va organiza evenimentul de cumpărături Prime Day

S.B.
Companii /

Amazon va organiza evenimentul de cumpărături Prime Day

Amazon.com va programa evenimentul anual de cumpărături Prime Day în luna septembrie şi va permite livrarea nelimitată de bunuri neesenţiale în depozitele sale, potrivit unor surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal, potrivit news.ro.

Decizia va permite companiei să se pregătească pentru livrarea unei game mai variate de produse, ceea ce arată să are acum capacitatea să proceseze mai rapid comenzile în depozite şi să creeze spaţiu pentru un inventar mai larg.

Amazon a refuzat să răspunsă solicitării de informaţii din partea Reuters.

Potrivit sursei citate, în luna aprilie, Reuters a scris că gigantul de comerţ electronic va amâna acest eveniment major de cumpărături al verii cel puţin până în luna august.

Prime Day, un eveniment de marketing care a fost inaugurat în 2015 pentru a stimula vânzările din vară, când cererea este mai redusă, a fost organizat pâmă acum în iulie, dar compania nu anunţă data cu mult timp în avans.

Decizia de amânare înseamnă că Amzon va avea circa 5 milioane de dispozitive suplimentare pe care ar fi fost de aşteptat să le vândă mai devreme, Un exemplu ar fi boxele cu comandă vocală Echo, cau au fost populare în timpul acestui eveniment, relatează news.ro.

Măsura afectează şi comercianţii terţi, care depind de platforma Amazon pentru obţinerea de venituri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS