Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ÎN OCTOMBRIE:Numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate a crescut

M.A.
Miscellanea /

Numărul animalelor şi al păsărilor sacrificate a crescut

Numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la bovine, porcine şi păsări în octombrie 2019, comparativ cu luna precedentă, şi a scăzut la ovine şi caprine, reiese din datele publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Potrivit sursei citate, faţă de aceeaşi lună din 2018, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la bovine şi la păsări şi au scăzut la porcine şi la ovine şi caprine, informează Agerpres.

Conform statisticii, în octombrie 2019, raportat la septembrie 2018, sacrificările au crescut la bovine cu 15,2%, la porcine cu 5,5% şi la păsări cu 11,2%, în timp ce la ovine şi caprine au scăzut cu 6,2%.

În ceea ce priveşte greutatea în carcasă, conform datelor INS, în intervalul de referinţă, în cazul bovinelor a fost înregistrată o majorare cu 15,6%, al porcinelor cu 7,5% şi la păsări cu 9%. La ovine şi caprine greutatea în carcasă a scăzut cu 1,6%.

Pe de altă parte, comparativ cu aceeaşi lună din 2018, în octombrie 2019 creşterea la numărul de sacrificări a fost de 3,9% la bovine şi de 6,3% la păsări. La porcine, sacrificările au scăzut cu 12,8%, iar la ovine şi caprine cu 9,5%.

Totoodată, în cazul greutăţii în carcasă, majorările au fost cu 4,9% la bovine şi 3,8% la păsări. La porcine a fost înregistrată o scădere cu 15%, iar la ovine şi caprine cu 10,5%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS