Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ÎN PERIOADA 31 MAI-2 IUNIE:Papa Francisc va efectua o vizită în ţara noastră

T.T.
Miscellanea /

Papa Francisc (Sursa foto: Twitter)

Papa Francisc (Sursa foto: Twitter)

Actualizare Conferinţa Episcopilor catolici din România a transmis că vizita Papei va avea loc la invitaţia autorităţilor din ţara noastră şi a Bisericii Catolice din România.

Vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice sub motto-ul "Să mergem împreună!".

"Sperăm ca prezenţa în România a Urmaşului Sfântului Petru să aducă României inspiraţia pentru a uni tot ceea ce e bun şi valoros în favoarea ţării şi a binelui comun. Să putem regăsi voinţa dialogului între Bisericile creştine bazat pe respectul alterităţii, care să unească energiile creştinilor în favoarea vieţii şi a valorilor fireşti ale Creaţiei lăsate de Dumnezeu", a transmis Preafericitul Cardinal Lucian Mureşan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, şi Preşedinte al Conferinţei Episcopilor Catolici din România, într-un comunicat publicat pe site-ul instituţiei.

Papa Francisc este al doilea Papă care vine în vizită în România, după Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea care a vizitat România în mai 1999.

Papa Ioan Paul al lI-lea a fost primul Suverna Pontif care a viztat o ţară majoritar ortodoxă.

-----

Papa Francisc va întreprinde o vizită în ţara noastră în perioada 31 mai-2 iunie, a anunţat, astăzi, Administraţia Prezidenţială.

"Primind invitaţia preşedintelui României, a autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai-2 iunie 2019", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, publicat pe site-ul instituţiei.

Cu această ocazie, Papa Francisc va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj, dar şi sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc, conform sursei citate.

Programul de călătorie va fi publicat la o dată ulterioară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie