În plină pandemie, proprietarul Litoralulromanesc.ro se extinde pe piaţa externă

A.T.
Miscellanea / 09 octombrie 2020

În plină pandemie, proprietarul Litoralulromanesc.ro se extinde pe piaţa externă

Ionuţ Nedea, proprietarul Litoralulromanesc.ro, compania de turism care vinde cele mai multe vacanţe în staţiunile autohtone de la Marea Neagră, se extinde şi pe piaţa externă prin înfiinţarea unei alte agenţii turoperatoare, Sunway Travel, care va promova pachete charter în străinătate în destinaţii sun&beach precum Turcia, Egipt, Emiratele Arabe Unite sau Cipru de Nord, conform unui comunicat transmis redacţiei. În acest business nou, Ionuţ Nedea s-a asociat cu Erdinc Adali, unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti din turismul românesc în vânzarea de vacanţe în destinaţii externe de litoral.

Ionuţ Nedea a declarat: "Planul de a ne îndrepta spre piaţa turistică externă există încă de acum câţiva ani, dar cu obiectivul clar asumat de a controla produsul turistic şi de a avea contracte directe. Sunway Travel este un turoperator dedicat exclusiv vânzării prin intermediul agenţiilor partenere, în faţa cărora venim cu condiţii flexibile şi avantajoase, cu o echipă dedicată pentru asigurarea suportului non-stop, cu sisteme software integrate şi produse exclusive".

În ciuda contextului actual, el crede că momentul este unul oportun pentru lansarea unui nou turoperator.

"Este evident că oamenii vor începe să călătorească din nou, dar obiceiurile de consum vor fi diferite: turiştii vor fi mai atenţi la criteriile de calitate, la obligaţiile de plată pe care le au, la condiţiile din destinaţii. Pe o piaţă în creştere, în care cererea e foarte mare, calitatea serviciilor ajunge să fie neglijată de cei care le furnizează. De aceea, am ales produse de calitate, iar politica noastră este să facem o selecţie foarte serioasă a hotelurilor", a mai spus Ionuţ Nedea.

Conform sursei citate, Sunway Travel nu va vinde vacanţe direct turiştilor, ci prin intermediul agenţiilor partenere. Turoperatorul este capitalizat şi a anunţat că alocă încă de la început sume importante pentru dezvoltare şi pentru contractări de hoteluri.

Erdinc Adali, CEO and Partner Sunway Travel, a precizat: "Într-o perioadă atipică în acest domeniu, ne-am propus să intrăm pe piaţa turistică şi să venim în sprijinul turiştilor şi partenerilor cu produse şi facilităţi care se vor plia pe noile cerinţe impuse de era post-pandemie. Planul nostru este să creştem natural, organic, iar experienţa acumulată de echipă ne ajută să înţelegem mai bine noile nevoi ale clientului şi astfel vom oferi credibilitate, promptitudine şi profesionalism, construind o relaţie sănătoasă, de lungă durată, care să fie în beneficiul tuturor părţilor".

Turoperatorul a anunţat că de săptămâna viitoare vor fi disponibile pachete turistice pe primul charter operat de Sunway Travel, care va zbura pe ruta Bucureşti - Antalya începând din primăvara anului viitor. Pe parcurs, în oferta noului turoperator vor apărea zboruri charter şi din alte oraşe ale ţării.

De asemenea, lista destinaţiilor va fi completată cu Dubai, Hurghada (Egipt) şi Cipru de Nord. Într-o etapă viitoare, reprezentanţii Sunway Travel vor include în portofoliu şi alte destinaţii clasice, dar şi exotice apreciate şi solicitate de turişti.

Litoralulromanesc.ro, deţinut de compania Creative Eye SRL din Constanţa, cu capital integral privat românesc, unul dintre cei mai mari retaileri de vacanţe în staţiunile autohone de la Marea Neagră, atât ca număr de turişti, cât şi ca vânzări. Portalul promovează peste 500 de structuri de cazare în 13 staţiuni de pe litoralul românesc, de la unităţi de o stea până la cele de cinci stele. În cei 15 ani de activitate, turoperatorul a organizat vacanţe la malul mării pentru peste 1,3 milioane de turişti care au rezervat peste 4 milioane de nopţi de cazare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9261
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0937
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4797
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6851
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.3486

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro