Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎN PRIMA JUMĂTATE A ANULUI,Pet Star a livrat 394 milioane de preforme în şase pieţe regionale

Diana Mihu
Companii /

Pet Star a livrat 394 milioane de preforme în şase pieţe regionale

Compania românească Pet Star Holding, în prezent, cel mai mare producător de preforme PET din Balcani, a produs 394 milioane de preforme PET pentru şase pieţe regionale în prima jumătate a anului 2016. Extinderea din acest an pe trei noi pieţe, Bulgaria, Cehia şi Malta, a generat o creştere de 9% a volumelor de vânzări comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Pet Star produce preforme PET pentru o varietate largă de pieţe de consum: ape minerale, sucuri, bere, ulei, lactate şi utilizează tehnologii de vârf din domeniul injecţiei în mase plastice.

Compania deţine astăzi cea mai mare fabrică de preforme PET din Balcani cu o capacitate de producţie de 1,2 miliarde de bucăţi anual. Investiţia în această facilitate s-a ridicat la 9 milioane de euro pe parcursul a trei ani şi a fost finalizată la jumătatea anului trecut, crescând capacitatea de producţie a companiei cu 18%. Fabrica se află la Slobozia şi cuprinde opt linii de producţie şi laboratoarele şi sediile administrative, desfăşurate pe o suprafaţă construită de 25.000 mp, conform sursei citate.

Cifra de afaceri înregistrată de companie în prima jumătate a anului 2016 a fost de 11, 1 milioane euro, în creştere cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată în comunicat.

Compania a fost înfiinţată în 2000 de către antreprenorii români Mirela şi Ion Drăgoi, intrând ca al treilea jucător pe piaţa de preforme PET. În 2007, compania urcă pe locul doi, adăugând trei noi linii de producţie. Din 2009, Pet Star devine lider de piaţă, continuă creşterea capacităţii de producţie şi diversificarea portofoliului, potrivit aceleiaşi surse.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS