ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2022 Veniturile Digi Communications au crescut cu 19%

S.B.
Piaţa de Capital / 15 noiembrie 2022

Veniturile Digi Communications au crescut cu 19%

Digi Communications N.V. şi-a depăşit performanţa financiară şi operaţională, în comparaţie cu trimestrul al treilea din 2021, întrucât veniturile consolidate ale Grupului au crescut cu 19%, până la un total de 385 milioane de Euro.

EBITDA ajustată (inclusiv IFRS 16) a marcat o creştere de 6,4%, de la an la an, până la 127 milioane de Euro. EBITDAaL a progresat cu 10%, până la 107 milioane de Euro.

Rezultatele comerciale solide au fost determinate de creşterea constantă a bazei noastre de utilizatori, care a ajuns la 20.1 milioane de RGU, adăugând 2.7 milioane de unităţi la sfârşitul celui de-al treilea trimestru.

În România, DIGI a continuat să furnizeze servicii performante clienţilor săi rezidenţiali şi de afaceri şi a depăşit 15.1 milioane de RGU, atât în serviciile mobile, cât şi în cele fixe, cu o creştere de 9,8% faţă de anul precedent. Ne-am menţinut poziţia de lider pe segmentul de portabilitate, astfel, numărul utilizatorilor de telefonie mobilă a crescut cu 17%, de la an la an, ajungând la un total de 4,7 milioane. Numărul utilizatorilor de servicii fixe s-a majorat în trimestrul al treilea, graţie extinderii bazei de clienţi de televiziune cu plată, cărora li s-au adăugat 0.3 milioane de utilizatori, şi a creşterii segmentului de servicii de bandă largă, cu 11%, până la un total de 4.1 milioane.

Operaţiunile din Spania au înregistrat o nouă performanţă trimestrială puternică, cu o creştere de 35% a veniturilor, ajungând la 128 de milioane de Euro. Rezultatele pozitive au fost determinate de majorarea cu 29% a numărului de utilizatori de telefonie mobilă şi de creşterea cu 90% a serviciilor în bandă largă. Astfel, utilizatorii de servicii mobile au depăşit 3,6 milioane, în timp ce segmentul de bandă largă a atins 746 de mii de RGU. Filiala noastră din Italia a obţinut rezultate notabile, ca urmare a majorării numărului de utilizatori de telefonie mobilă, acesta ridicându-se la 359 de mii. Valoarea vânzărilor a depăşit 7,1 milioane de Euro, în creştere cu 15%, de la an la an.

Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications, a declarat: "Suntem încântaţi că am încheiat acest trimestru cu o creştere accelerată a numărului de servicii şi cu rezultate solide pe cele mai mari pieţe ale noastre, România şi Spania. Deşi evoluţiile recente ale economiei ne-au afectat, alături de întreaga comunitate, realizările noastre reflectă poziţia solidă pe care ne-am consolidat-o, de-a lungul anilor, prin investiţii continue în infrastructură şi tehnologie de ultimă generaţie. Ne menţinem angajamentul de a ne extinde şi de a îmbunătăţi oferta de servicii pe pieţele noastre existente, precum şi dincolo de acestea".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. digi trebuia sa amani raportarile financiare la trimestru...asa cum ne ai obisnuit, rulaje modice, amanari peste amanari a sit financiare si a agilor, intr un total dispret fata de bursa si fata de orice forma de practici normale

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9757
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5889
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0206
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8369
Gram de aur (XAU)Gram de aur348.3880

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb