ÎN PRIMLELE ŞAPTE LUNI ALE ANULUIAVBS Credit a intermediat credite bancare în valoare de 36 milioane de euro

G.B
Bănci-Asigurări / 07 septembrie

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit

Compania cu profil antreprenorial românesc, AVBS Credit, a terminat primele 7 luni ale anului cu un volum al creditelor bancare intermediate în valoare de 36 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproape 80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat remis redacţiei.

AVBS Credit are o experienţă de peste 14 ani pe piaţa de intermedieri credite bancare, cu un volum total de credite intermediate de peste 350 milioane de euro. Compania susţine puternic antreprenoriatul românesc şi îşi consolidează în continuare reţeaua de brokeri de credite prin dezvoltarea sistemului de francize. Expansiunea numărului de francize este un obiectiv pe care reprezentanţii companiei îl susţin şi anul acesta. Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat şi implicat total în activitatea sa, poate să câştige chiar şi peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an.

"Piaţa de brokeraj bancar este în plină dezvoltare, iar interesul românilor de a accesa credite bancare cu ajutorul brokerilor de credite este în creştere de la an la an, deoarece aceştia au conştientizat că prin brokerii de credite obţin soluţii de finanţare potrivite şi adaptate nevoilor lor. Astăzi, brokerajul bancar este un domeniu de activitate cu o foarte bună reputaţie, dovedindu-şi eficienţa şi productivitatea pe termen lung. Astfel, specialiştii din domeniul financiar-bancar devin brokeri de credite şi membri valoroşi ai pieţei de brokeraj bancar, dezvoltându-şi cariera şi bucurându-se de toate beneficiile acestei profesii", afirmă Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Românii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite. Doar în primele 7 luni ale anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu aproape 80% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului 2020 şi cu 70% mai mari decât au fost în primele 7 luni ale anului 2019. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, AVBS Credit a înregistrat o creştere de 115% în ceea ce priveşte volumul de credite ipotecare şi o creştere de 55% în ceea ce priveşte volumul de credite de nevoi personale.

Astfel, în primele 7 luni ale anului, aproximativ 1000 de români au beneficiat de credite bancare intermediate prin brokerii de credite francizaţi, iar printre cele mai solicitate credite se numără: 73% Credite Ipotecare, 12% Credite Noua Casă, 13% Credit Nevoi Personale şi 2% alte tipuri de credite din portofoliul AVBS Credit. Românii care apelează la brokerii de credite fac achiziţii importante, aşa cum sunt locuinţele şi autoturismele. În 2021, valoarea celui mai mare credit ipotecar intermediat de compania AVBS Credit a fost de aproximativ 260.000 euro.

AVBS Credit preconizează o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro în anul 2021.

Pe final de an, compania va accelera dezvoltarea în regim de franciză şi vizează să încheie anul cu un număr total de 100 de francize, în cele mai importante oraşe din ţară. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricând să treacă de la statutul de angajat în bancă, la cel de antreprenor în sistem de franciză în domeniul brokerajului bancar. AVBS Credit estimează o valoare de peste 60 de milioane de euro credite bancare intermediate până la finalul anului 2021, pentru un număr total de cel puţin 1500 de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Sănătate şi FARMA - Sistemul sanitar, sub valul al IV-lea”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

19 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2444
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8603
Gram de aur (XAU)Gram de aur242.8836

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
certificateorigine.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
invietraditia.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro