Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ÎN TOATĂ CAPITALA:Probleme privind circulaţia mijloacelor de transport în comun

L.I.
Miscellanea /

Probleme privind circulaţia mijloacelor de transport în comun

Actualizare Mesaj RO-ALERT în Capitală: Bucureştenii sunt rugaţi să nu mai apeleze 112 pentru a nu suprasolicita sistemul

Sistemul RO-ALERT a fost folosit, astăzi, în Capitală, pentru transmiterea unui mesaj către populaţie, pentru evitarea suprasolicitării sistemului de apelare 112.

Bucureştenii sunt rugaţi să nu mai anunţe copacii căzuţi pe carosabil decât dacă sunt implicate victime.

În intervalul 7.00 - 13.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a gestionat 750 de situaţii în Bucureşti şi 40 în Ilfov.

"Pentru evitarea suprasolicitarii sistemului de apel 112, rugam populatia din Bucuresti si Ilfov, sa evite apelurile repetate la 112 care vizeaza degajarea copacilor sau alte situatii similare, cu exceptia celor cu victime sau care pun in pericol imediat viata. La acest moment personalul 112 si cel al ISU a fost suplimentat, fiind mobilizat pentru gestionarea tuturor situatiilor de urgenta, acordand prioritate urgentelor majore", se spune în mesaj.

Totodată, instituţia a precizat că peste 400 de solicitări sunt în curs de rezolvare, fiind preluate în regim de urgenţă.

"Preluarea cazurilor se realizeză din teren, în ordinea primirii acestora, fără ca autospecialele să se mai deplaseze spre subunităţile proprii. Acţiunile de intervenţie se desfăşoară cu sprijinul Brigăzii Rutiere, pentru cazurile în care este necesară oprirea temporară a traficului pentru îndepărtarea copacilor prăbuşiţi pe carosabil sau autoturisme", a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de polei şi depuneri semnificative de gheaţă valabilă din această după-amiază până mâine dimineaţă, în Bucureşti şi în şase judeţe din sud-estul Munteniei şi sudul Moldovei.

----

În toată Capitala sunt probleme privind circulaţia mijloacelor de transport, din cauza crengilor şi a copacilor căzuţi pe carosabil şi pe reţeaua de contact a tramvaielor şi troleibuzelor, informează reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti pe pagina de Twitter.

La Piaţa Crângaşi, linia tramvaiului 41 este blocată din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact, iar la capăt de linie Ghencea, în bucla de întoarcere, este un copac este căzut, linia 47 de tramvaie fiind blocată, potrivit sursei citate.

De asemenea, pe bulevardul Dimitrie Pompei sunt mai multe crengi lăsate pe reţeaua de contact şi un copac căzut. Tramvaiele liniilor 16 şi 36 întorc la Lacul Tei.

Pe de altă parte, STB anunţă că, în jurul orei 9:40, pe Şoseaua Giurgiului /Str. Luica, s-a reluat circulaţia cu tramvaiele liniilor 7, 11 şi 25.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Ar fi trebuit un cutremur de magnitudine 7,4 ca să demonstrăm că nu suntem în stare de nimic! ...oricum suntem varză

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS