Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

ÎN TREI ANI DE LA LANSARE,Peste 3.500 de români au ales pentru camera de zi configuraţii New York de la Lem's

Andrei Stan
Companii /

Peste 3.500 de români au ales pentru camera de zi configuraţii New York de la Lem's

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă din România, a livrat săptămâna aceasta living-ul New York cu numărul 3.794, informează un comunicat de presă al companiei.

Aceasta a ajuns la Bucureşti, oraş în care a fost deschis recent un nou magazin Lem's. Gama de living New York, lansată în 2012, a propus publicului român primul living produs de serie în România, cu sticlă şi lumini. La 3 ani de la lansare, New York rămâne prima opţiune a clienţilor Lem's care caută un design exclusivist, cu detalii sofisticate şi sisteme moderne de iluminare LED pe senzori sau sisteme de deschidere tip push.

De la lansarea din 2012 şi până în prezent, configuraţiile New York au ajuns să reprezinte 22,4% din vânzările totale de living-uri în reţeaua Lem's. Preţul mediu al unei configuraţii New York este 4.629 lei.

"Contribuţia gamei New York în vânzările Lem's a crescut de la an la an, fapt care indică o deschidere tot mai mare a românilor către produsele premium, către o îmbinare eficientă între design modern, îndrăzneţ, şi funcţionalitate, manifestată prin iluminarea pe senzori, deschidere automată sau glisare silenţioasă", a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem's.

Din 2015 Lemet produce livingurile Box pentru publicul tânăr

Anul acesta, Lem's a introdus în portofoliul de produse o nouă gamă de living-uri funcţionale şi cu design modern, living-urile Box. Prin configuraţiile Box, Lem's se adresează unui public tânăr, interesat în egală măsură de mobilier cu personalitate, cu o cromatică bogată şi un design modern-minimalist. Dincolo de aspectul stilistic, livingurile Box au caracter utilitar, cu spaţii de depozitare generoase, şi pot încadra perfect un TV modern, nelipsit din camera de zi a românilor.

"Configuraţiile Box sunt deja expuse în toate magazinele din reţeaua Lem's, iar feedback-ul clienţilor este excelent. Ne aşteptăm ca livingul Box să ajungă la aprox. 2.000 de configuraţii vândute până la sfârşitul anului. Iar în anul următor, probabil va devansa contribuţia New York în vânzările de living-uri din reţeaua noastră", a adăugat Adrian Rizea.

Living-urile Box pornesc de la 1.600 lei şi sunt, ca toate produsele Lem's, configurabile şi adaptabile în funcţie de modulele şi dimensiunile dorite de clienţi.

Lem's: mobilier în rate fără dobândă

Lem's oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem's în această direcţie sunt CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost şi finanţare directă în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN. Acest tip de finanţare reuşeşte să ocupe aproximativ 16 procente din business-ul Lem's.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem's activează peste 1.350 de angajaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS