Revista BURSA Construcţiilor

ÎN ULTIMUL ANBanca Română de Credite şi Investiţii şi-a dublat numărul angajaţilor, iar portofoliul de credite a crescut de peste 8 ori

Bănci-Asigurări / 09 iunie

Banca Română de Credite şi Investiţii şi-a dublat numărul angajaţilor, iar portofoliul de credite a crescut de peste 8 ori

Banca Română de Credite şi Investiţii (BRCI) şi-a consolidat, în ultimul an, prezenţa pe piaţa din România, dezvoltându-şi activitatea şi dublând numărul de angajaţi, conform unui comunicat remis redacţiei.

Astfel în primul an de la relansarea activităţii, capitalul social al instituţiei bancare a fost majorat cu 35 milioane de lei, iar portofoliul de credite al Băncii Române de Credite şi Investiţii a crescut de 8,7 ori la sfârşitul primului trimestru al 2021 faţă de perioada corespunzătoare din 2020.

De asemenea, în ultimele 12 luni, banca şi-a dublat numărul de angajaţi - 80% dintre aceştia provin din domeniul bancar, având, în medie, 15 ani de experienţă - fapt care poziţionează instituţia bancară pe un loc de încredere în piaţa forţei de muncă, în contextul în care industria din care face parte a trecut printr-un proces de consolidare pe fondul pandemiei, dar şi al digitalizării puternice (139 de sucursale au fost închise şi 349 de angajaţi au plecat din sistemul bancar, în primele nouă luni ale anului trecut, potrivit unor date transmise, la finele anului 2020, de Banca Naţională a României).

BRCI pune accentul pe învăţare şi perfecţionare continuă, astfel că organizează periodic training-uri pentru angajaţii săi, cu scopul de a se asigura că aceştia pot răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor.

"În ultimul an, chiar şi în contextul situaţiei dificile aduse de pandemie, ne-am dublat numărul de angajaţi, capitalul social a fost majorat cu 35 milioane lei şi am crescut portofoliul de credite, acestea fiind doar câteva dintre elementele care ne-au ajutat să ne extindem activitatea. Mai mult, în ultimele 14 luni, am investit peste 1 milion de euro în soluţii tehnologice inovatoare, asemenea conceptului MIND - o platformă exclusiv digitală, care răspunde în mod direct nevoilor clienţilor, în ceea ce priveşte banking-ul digital. Platforma asigură, printre altele, posibilitatea deschiderii conturilor 100% digitale şi apoi accesarea produselor băncii. Obiectivul nostru este să utilizăm expertiza angajaţilor noştri şi să valorificăm sprijinul acţionarilor pentru a ne continua activitatea în sectorul financiar într-un mod sustenabil şi pentru a genera valoare adăugată, integrând tehnologia în strategia noastră de business şi oferind produse din ce in ce mai competitive", a declarat George Ciobănaşu, Preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Băncii Române de Credite şi Investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro