ÎN URMA FUZIUNII DINTRE REPREZENTANŢELE "RAUTARUUKKI": RANNILA ŞI GASELL,"Rannila" România îşi va dubla cifra de afaceri

Elisabeta Roman
Ziarul BURSA #Companii / 27 iulie 2004

Pe piaţa românească a profilelor de tablă din oţel a avut loc la începutul lunii curente fuziunea dintre societăţile "Rannila" şi "Gasell", care au format compania "Rannila" România.

Domnul Leonard Manea, directorul general al "Rannila" România, ne-a declarat că activitatea companiei a demarat în urmă cu o săptămînă. Datorită ofertei complementare pe care o are, susţinerii mai serioase a grupului şi a rezultatelor obţinute în urma eforturilor de promovare, directorul "Rannila" România estimează că societatea îşi va dubla cifra de afaceri în acest an. Cele două companii au înregistrat împreună, anul trecut, vînzări de 1,4 milioane de euro.

Ca planuri de viitor, compania are în vedere să faciliteze accesul clienţilor la o gamă mai largă de produse şi servicii prin deschiderea unei noi unităţi de producţie în zona limitrofă a Capitalei. Leonard Manea ne-a mai spus că, pînă cel tîrziu în luna august, vor fi stabilite toate detaliile necesare demarării unei ample activităţi de producţie. Vor fi puse în funcţiune linii de producţie atît pentru profilarea materialelor de tablă din oţel, cît şi alte tipuri de profile.

Modul de abordare a pieţei româneşti de către noua companie a fost exprimat de domnul Jukka Hirviniemi, Business Manager în cadrul "Commercial Construction Unit", divizie a concernului finlandez Rautaruukki: "accelerarea procesului de construcţie, cu accent pe ciclul de viaţă al clădirilor şi îmbunătăţirea calităţii construcţiilor".

Piaţa produselor profilate din tablă de oţel din ţara noastră se ridică, în prezent, la circa 70 milioane de euro.

Societăţile "Rannila" şi "Gasell" sînt reprezentanţe ale grupului finlandez "Rautaruukki" pe piaţa românească a profilelor de tablă din oţel. Vînzările nete ale concernului pentru anul acesta au fost estimate la 3,1 miliarde de euro. Prezent în 22 de ţări, "Rautaruukki" are peste 12.000 de salariaţi. Profitul brut înregistrat în primul trimestru al acestui an a fost de 63 milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
cautavocat.ro
danescu.ro
arsc.ro
Gala Regista 2023

Curs valutar BNR

08 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.8962
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9559
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5088
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.4827

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro