ÎN URMA UNEI INVESTIŢII A AGENŢIEI ACCENT TRAVEL & EVENTS ÎN PARTENERIAT CU DRCTUberul din sectorul companiilor aeriene este disponibil şi agenţiilor de turism din România

Comunicate de presă / 13 octombrie 2021

Uberul din sectorul companiilor aeriene este disponibil şi agenţiilor de turism din România

DRCT, furnizor de tehnologie deţinător al celui mai înalt standard de certificare ca agregator IATA NDC (nivelul 4), standard necesar companiilor din turism care vor să ofere servicii optime de călătorie clienţilor lor, a implementat în parteneriat cu Accent Travel & Events o platformă de distribuţie similară Uber, care reuneşte companiile aeriene într-un singur ecosystem, se arată într-un comunicat de presă.

NDC este cea mai recentă tehnologie din industria aviaţiei lansată de IATA pentru dezvoltarea unui nou standard de transmitere a datelor despre biletele de avion comercializate şi toate informaţiile referitoare la tarife, servicii incluse, valabilitate etc, de la companiile aeriene spre agenţiile de turism, pentru clienţii acestora, călători de business ori de agrement/turism.

Potrivit comunicatului, DRCT permite tuturor agenţiilor de turism, fie că sunt clasice, de tip online - OTA (online travel agencies), specializate în managementul călătoriilor de afaceri - TMC (Travel Management Company) ori Metasearch-uri să ajungă la toate informaţiile despre biletele puse în vânzare de companiile aeriene prin NDC, direct din GDS (sistemele globale de distribuţie şi comercializare a biletelor de avion). Conţinutul NDC care poate fi accesat vine de la companii aeriene precum Lufthansa Group, British Airways, Air France/KLM, Ukraine International Airlines, Aegean Group şi multe altele. Accesul se face prin intermediul unui software, integrat direct în browser, care foloseşte inteligenţa artificială şi este conceput pentru a facilita activitatea zilnică a agentului emitent. Este uşor de instalat şi intuitiv de utilizat.

Utilizatorii DRCT au acces la toate rutele şi tarifele oferite de companiile aeriene fără a plăti taxe suplimentare de GDS, permitându-le să economisească de la 15 până la 200 de euro pe bilet. DRCT nu impune un target privind numărul de bilete emise, iar agenţia rămâne titulara rezervărilor.

DRCT oferă astfel agenţiilor de turism un mod de lucru eficient şi rapid, care va îmbunătăţi experienţa de achiziţie a consumatorului final, pasagerul, acesta având acces la o diversitate de produse din care să îl aleagă pe cel mai potrivit pentru fiecare călătorie din punct de vedere tarif, servicii incluse, condiţii de rambursare şi modificare, cabină de călătorie.

Viktor Nekrylov, co-fondatorul DRCT, declară: "Aşteptam cu nerăbdare colaborarea cu Accent Travel & Events în România şi Republica Moldova. Împreună ne dorim să aducem NDC-ul mai aproape de agenţii, pentru a avea acces la toate tarifele disponibile şi pentru a beneficia de noi oportunităţi de creştere a veniturilor. Obiectivul nostru este ca agenţiile să poată adopta cu usurintă NDC-ul şi să se bucure de avantajele pe care acesta le oferă: disponibilitatea locurilor şi tarifele unice."

Lucian Boronea, CEO Accent Travel & Events, declară: "Suntem onoraţi că am fost desemnaţi unic reprezentant al DRCT pe pieţele din România şi Republica Moldova, un furnizor de tehnologie care foloseşte inteligenţa artificială pentru a construi o nouă platformă de distribuţie care să reunească conţinutul companiilor aeriene NDC într-un ecosistem solid. Acest parteneriat se adaugă celorlalte proiectele locale şi globale pe care Accent Travel & Events le desfăşoară folosind diverse soluţii tehnologice pentru care s-au făcut investiţii semnificative în ultimii ani. DRCT este un soft web integrat în GDS, care facilitează accesul la toate zborurile si tipurile de tarife comercializate de companiile aeriene tuturor clienţilor şi partenerilor Accent Travel & Events, completând conţinutul existent oferit prin GDS şi alţi agregatori de companii low cost."

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro